28 Şubat 2012 Salı

Binlerce Kasırga Aşkına! Gördüğüm Hayal Miydi Yoksa?


Evet... Tüm samimiyetimle itiraf ediyorum. Bazan sevinçten çığlık çığlığa bağırmak istiyorum.  Bugün akşam iş çıkışı babama gidiyordum. Alaca karanlıktı. Arabamı apartmanın önüne değil de, daha uzağa park etmiştim. Çocukluğumun geçtiği sokakta... Hava soğuktu ya... Ağzımdan dumanlar çıkara çıkara yürüyordum.... Bir el sanki sırtımdan itti. Babamın oturduğu apartmanın iki blok berisindeki pasaja giriverdim.  Binlerce kasırga aşkına! Bir de ne göreyim? Bu... Bu... Bir çizgi roman kitapçısıydı! Ön taraf boydan boya camekan... Üç duvar tepeden tırnağa çizgi roman... Öylece kalakaldım... Gözlerime inanamadım... Sandım ki rüyadaydım... Usulca kapısını ittim. Ya bu çizgi roman kitapçısı hakikat değilse diye yüreğimde dehşetli bir korku hissettim.  Kasada güzel bir kız ile bir adam oturuyordu.  Fısıldayarak "Merhaba, çizgi romnlara bakabilir miyim?" dedim.  İkisi bir ağızdan dediler ki: "Elbette"...  Şöyle bir kafamı kaldırdım. O ne? Zagor, duvardaki posterinden bakmıyor muydu gözüme gözüme... Ahh!.. O anda... İşte o anda ben... Çığlık çığlığa sevinçle bağırmak istedim... Ahyyyyyyaaaakkk! Amaaa... Bağıramadım elbette...  Çığlığımı içimde tuttum. En hanım hanımcık halimle "Zagor'un şu süper cilt setinin fiyatını öğrenebilir miyim?" dedim.  Sonraaa... Aldım... Ben hep edinmek istediğim tekmili birden Zagor süper ciltlerinin setini satın aldım. Bu gece var ya resmen hayal dünyasındayım... O kadar güzel ki anlatamam... Hele az önce Vudu İntikamı ve Yaşayan Ölüler Gölü adlı maceralarında, güzel kumarbaz ve maceraperest  Gambit'le olan karelerine var ya... Bittim... Bittim...  Dayanamadım... Açtım pencereyi... "Darkwood'un bütün davulları aşkına!" diye avazım çıktığı kadar bağırdım. İster inan ister inanma...  Kocaman bir RRUUMMMMBLEEEEEEE! efekti gördüm karlı dağların arkasında! Karamba karambitaaaa! Sevinçten uçmak istiyorum. Heyy.. Bu gördüğüm hayal miydi yoksa:)



8 yorum:

  1. Mutluluk yakana yapışsın hayal kahvem :)

    YanıtlaSil
  2. daha başlığı görünce bu yine zagor buldu...! gönlünce çok zagorlu günlr senin olsun..

    YanıtlaSil
  3. Mimlendin! http://birmegolamankiz.blogspot.com/2012/02/mim-vol-2.html :))

    YanıtlaSil
  4. Selam Doktor Bluee Ballon, aminnn:))))

    YanıtlaSil
  5. Evet Dayatılanla Yaşamak, Zagor'un
    yuvasını buldum:)) Hem de bizim mahallede açılmış. Feleğin ne büyük kıyağı bu görüyor musunuz:) Nasıl denir? Gökte ararken yerde buldum:)

    YanıtlaSil
  6. Ah, Bir Megolaman Kız, mimlenmek ki en çok korktuğum vaziyet:))

    YanıtlaSil
  7. yanlış saymadıysam 18 adet zagor var orda.seninle zagor kardeşi olmak istiyorum.master, padavanın olayım zagorlarını paylaş benimle. :))keşke aynı şehirde olsak,sen bana zagorlarını ödünç versen, öfff ya çok canım çekti bugün d&r'a gidip aylık kitap alma hakkımı zagor'a yatıracağım galiba.

    YanıtlaSil
  8. Selam Kara Kitap, ayıptır söylemesi toplam 32 macera:) Ödünç vermek yok.
    Gelirsin bir gün... Okursun...

    Zagor maceralarımı isteme benden. Buz gibi soğurum senden:))

    Üzgünüm Kara Kitap. Feci cimri biriyimdir ben:))

    YanıtlaSil