7 Temmuz 2011 Perşembe

Çizgi Roman En Güzel Hangi Mevsimde Okunur?



Düşünsene... En güzel kış, kış mevsiminde mi yaşanır sence? Yoo! En güzel kış, yaz mevsiminde kışı hayal etmekle yaşanır! En güzel kış, yaz mevsiminin bunaltan sıcağında, kışı hatırladığımız zamanlarda yaşanır. Ben, kışı soğuğu değil, cehennem misali yaz günlerinde; kışı, soğuğu, rüzgarı düşünmenin içimde uyandırdığı hisleri seviyorum.


Peki Çizgi Roman, en güzel kış mevsiminde mi okunur sence? Yoo... Kış mevsiminin getirdiği zorluklardan azade, rutinin sakin limanına demir atmış bu sıcak yaz günlerinde, karlar altında geçen bir Çizgi Roman macerasını okumanın tam vaktidir aslında. Ben kışın soğukta değil, cehennem misali yaz günlerinde, kışı, soğuğu, rüzgarı düşündüren Çizgi Romanları okumayı seviyorum.

 
NOT:  Karlı Çizgi Roman Kapakları edinmem konusunda her zamanki desteklerini benden esirgemeyen Çizgi Roman Sevdalıları -  Altın Madalyon'a çok teşekkür ederim.


10 yorum:

  1. Biraz felsefe yapacak olursam, en güzel baharda okunur bence, çünkü insan en çok hayatının baharında okur :)

    Bende size ait bir şey var, uğrayın bir ara.

    YanıtlaSil
  2. aslında ben kahramanına göre mevsim seçenlerdenim. örneğin deadpool, bana göre yaz çocuğudur ve yaz mevsiminde özellikle de tatil de okumayı yeğlerim ;)

    YanıtlaSil
  3. Superman - Tüm Mevsimler(Kış) - serisi de eklenebilirmiş yazıya. http://cizgiroman.mangavadisi.net/Superman/4_kis

    selamlar :)

    YanıtlaSil
  4. sağanak yağmurlu havalarda çok iyi gider çizgi roman.

    bir de mangalar var tabi. onların her zaman gideri vardır.

    YanıtlaSil
  5. İnanır mısın, kar yağışında dolaşmayı özledim bu yazıyı okuyunca... Gece... İn cin top oynuyor sokaklarda... Tek tük inen kar taneleri iri... Epeyce hem de... Sokak lambalarının ışığından geçerken peri tozu gibi ışıldıyorlar... Hafif bir esinti çatılardaki, saçaklardaki kar tanelerini savuruyor arada ama üşütmüyor hiç... Ayaklarında botlar, pamuk yığınlarına basar gibisin... Kart kurt, kart kurt, kart kurt... Dilinde eski bir şarkı: Yağmayın yollarıma, durun kar taneleri...

    YanıtlaSil
  6. @ Selam Konfigürasyon Mühendisi,
    Uzun zamandır görünmüyordunuz. Yorum yazdığınıza sevindim. Gördüm blogunuzu. Sizi severim bilirsiniz:) Mimlenerek cevap veremeceğim ama sizin bloga yorum yazacağım ilgili konuda. Kusuruma bakmayın olur mu? Mimlenerek yazı yazmayı beceremiyorum ne yazık ki. Kusur benim.

    YanıtlaSil
  7. @ Angelic, kış gelince yaz mevsimini anımsatan çizgi romanları okumak ne şahanedir:)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Sıtkı Sıyrıl, ekledim Superman- Tüm Mevsimler'i. Sağolun:)

    YanıtlaSil
  9. Tabii ki ry, yağmurlu havalarda nefis olur çizgi roman okumak:)

    YanıtlaSil
  10. Selam Aşkın, ne güzel bir yorum olmuş.
    Çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil