28 Ağustos 2010 Cumartesi

Bir Rüyaya Ağıt'ı Seyrediyorum...


6 yorum:

  1. İlginç bir bağımlılık filmi.. Uyuşturucu bağımlılığı olan gençlerin perişanlığı ile birlikte yaşlı bir kadının zayıflama takıntısı sebebiyle başına gelen vaziyetleri seyredince kolay hazmedemiyorsunuz filmi.. Filmin sonunda boğazınıza bir yumru oturuyor..
    Neler oluyor şu dünyada diyorsunuz.. Yalnızlık ve maneviyatsızlık insanı ne çaresiz vaziyetlere
    sürüklüyor adım adım izliyorsunuz.. Etkisini seyirciye geçiren ve insanın tadını kaçıran filmlerden diyeyim ve yorumuma bu şekilde nihayet vereyim..

    YanıtlaSil
  2. Hemen bu acılı filmin üzerine tatlı niyetine başka bir film seyret. Yoksa yapışıp kalır kalbine de ordan da acı acı taşar gözlerinden insanlara bakarken sen.
    Yoksa ara sıra bu modu tatmak insanı arapatı kıvamına getirmi bilmiyorum.
    tubi -- ornattubi

    YanıtlaSil
  3. yok tubi.. çarpan ve insanın tadını tuzunu kaçıran bir film sahiden fakat.. yokk.. dinledim şimdi kalbimi şimdi.. yapışıp kalmamış merak etmeyin...

    YanıtlaSil
  4. Sanıyorum bir zamanlar TR de yasaklanmıştı bu film. Müzikleri de kendisi gibi çok vurucu. Hele bir de orkestra ile çalınmış versiyonu var ki dadından yinmez... naçizane tavsiye...

    Selamlar

    YanıtlaSil
  5. Sanıyorum ben bu filmi ilk kez Sonbahar'da görmüştüm:) Şarkı sözü gibi oldu bu cümle:))
    Hay görmez olaydım Tomrukcan.. Filmi seyredince bir süre yaşam şevkimi yitirdiğimi söyleyebilirim.. Öyle böyle değil yani.. O dadından yenmez dediğiniz orkestra ile çalınmış müzik versiyonunu ben hiç almayayım.. Film gene gözümün önünde canlanabilir.. Aman diyeyim:) Sağolun..

    YanıtlaSil