22 Ağustos 2010 Pazar

Kimi Zaman...

Kimi zaman sabah erkenden gelmişsem işyerime... Kimi zaman işyerine girerken selam vermişsem kapıdan çıkan tanımadığım birine... Bırak selamımı almayı, garip garip bakmışsa eğer yüzüme...Hissettirdiği için kendimi enayi gibi, dava açmak istemişsem bu kişiye... Kimi zaman gün boyunca zekice konuşmalar yaptığımı düşünmüşsem birileriyle... Kendi kendimin alnından öpmek istemişsem... Kimi zaman yüzüme baka baka yalan söyleyenlerin, Baltalı İlah gibi saldırmak istemişsem üzerlerine... Kimi zaman hiç beklemediğim bir maile sevinerek, kalkıp şakada şukada oynamak istemişsem kendi kendime... Kimi zaman postacıyı görünce, sevda yada gurbet mektupları değil de faturalar koymuşsa önüme... Postacı elinde olmayan sebeplerden, mektup değil, fatura bırakmışsa masama sahiden... İçimden o faturadan kağıt uçak yaparak, postacıyı içine oturtup "uçakla" postalamak geçmişse uzak bir memlekete... Kimi zaman para kazanmak için ne dümenler çevrildiğini görüp, tanışıklığımız olduğu halde bana kazık atmayı düşünen birini farkedersem... Manevi tazminat ödemesini talep etmeyi aklımdan geçirirsem sırf iyi duygularıma hasar vermesi sebebiyle... Kimi zaman tüm bunlar ve daha da neler neler aklımdan geçtiği halde... Nasıl böyle normal davranabildiğimi düşünürüm!

5 yorum:

  1. Vildancığım bana mı kızdın da böyle dolaylı yoldan ifade ediyorsun.
    Bu yazıyı üzerime alınmalımıyım.
    Kimi zaman ihmalkar olsam da..gamsız dursam da..tembellikten evden çıkamayıp arkadaşlarımı ihmal etsem de..sinema paralarımı sana ödetsem de dalgınlıktan konser borclarımı unutsam da.. hiç kızmazsın ki..hatırlatmazsın ki.Kazara ben hatırlasam söylesem ''BOŞ VERR'' dersin ya..
    Bu durumda bence normal olmaya çalışmmalısın.
    Söylemelisin alenen. Hatta cadalozlaşıp ümüğümü sıkmalısın.
    İyi duygulara hasar vermenin karşılığı cezasız kalmamalı derim
    *Güzel bir film olsa da gitsek. Söz busefer biletler benden.
    Hatta kahveler de benden olsun. Sevgilerrr.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yazdıklarınla gülümsettin beni Dilek:)
    En son ne zaman seninle sinema gittiğimizi bile hatırlayamadım biliyor musun? Epey olmuş.. Demek hep ben ödüyorum bilet paralarını öyle mi? BOŞ VERR Dilekcim.. Ben hiç hatırlamadım.. Eğer öyleyse.. Canın sağolsun:))

    YanıtlaSil
  3. ben çok sevdim bu yazıyı.
    selamsızlara gelince de; ben o kadar medeni değilim, ıslak odunla dövmek istiyorum kendilerini.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Jane Jones, dövmek istiyorsunuz da dövebiliyor musunuz? Yooo... "Kalbi cürüm" işleyenler cezasız kalıyor madem, başka yöntemler bulalım o halde:))

    YanıtlaSil
  5. geliştirilebilir bir proje bence :))
    eminim bir sürü yandaşımız da olur.

    YanıtlaSil