5 Eylül 2012 Çarşamba

Beni Yak! Kendini Yak! Herşeyi Yak!

Şşşşttth!.. Sus... Sakın sesini çıkarma... Aramızda kalsın ama... Ofisteki işlerimi toparlamak üzereyim. Öğleden sonra ofisten kaçıp İstanbul'a gideceğim. Geçen haftaydı sanıyorum.  Sisi'den bir mesaj geldi.  "Çok özledim. Sezen Aksu'ya biletleri aldım. Çarşamba akşamı Hisar'da buluşalım." diyordu. Nasıl sevindim anlatamam. Yoo... Sisi sadece benim için bilet almamış. Oya, Dilek ve benim kardeş de gelecek elbet... 

Eeee... Demek ki... Bu gece... Kısmetse... Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bir taşa, gözümün yaşını yürdüreceğim Hisar'a doğru...  Ve biliyorum... Bi lodos lazım olacak bana, bir kürek, bi kayık... Zulada bir kaç şişe yakut yer gök kırmızı...  Avaz avaza söveceğim  gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp... İsterse düşsün üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı...  

Bir gün daha yaşanacak ve bitecek. Sevinçleri ve kederleriyle... Bilirim herkes payına düşeni yaşayacak. Ve her yeni günde değişecek yeni birşeyler... Ben de kendi payıma düşenleri yaşayıp biriktireceğim.  

Sanki memleketime yeni bir film gelecek. Mevsim değişecek. Akdeniz olacak. Gülümseyeceğim... Gülümseyecekler...  Hepbirlikte gülümseyeceğiz biz. 

 

8 yorum:

  1. benim gelemeyeceğim kesin ama gidecek arkadaşlarım var, canlı dinleyeceğim kısmetse :)

    iyi eğlenceler ki sezen izleyip mutlu ve biraz hüzünlü bi gece yaşamamanın imkanı yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah Cem, arkadaşlarıma söyleyeceğim. Bir şarkıyı Cem için dinleyeceğiz:) Hangi şarkıyı istersiniz?

      Yoksa, biz şarkılardan illa fal tutarız. Misal, ilk şarkı Oya'nın, ikinci benim kardeşin, üçüncü Dilek'in... Bi sonraki de, benim diyebilirim. Mesela yani:) Söleyin bakalım, hangi şarkıyı Sezen Aksu Cem için söylesin:)

      Sil
    2. değer mi ve beni unutma' yı söyledi bile benim için :) teşekkürler

      Sil
    3. Yoo... Cem, sizin için fal tuttuk biz. Hepimiz kendimiz için şarkılardan fal tutmuştuk. Bu şarkı Cem'in dedim. Bana Cem kim diye soramadan şarkı başladı. Valla hiç hilafım yok Cem.. ne çıktı bilin bakalım size:)

      Zaman sadece birazcık zaman
      Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan
      Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi
      Işıkları hep yakarım bu korkudan

      Bildiniz elbette Sezen'in bu şarkısını değil mi? Bu şarkı çıktı kısmetinize...Böyleyken böyle işte:))


      Sil
  2. Hımmm Sezen Aksu uzun zamandır dinlemediğim en sevdiğim sanatçılardan kendisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende uzun zamandır Sezen Aksu dinlememişim B.E.N. Çünkü yeni iarkılarını bilemedim. Eski şarkılarının ise hastasıyım:)

      Sil