1 Eylül 2024 Pazar

Kafamda Bir Tuhaflık - Okul Açılmadan Projeler Üretmeye Başladım:)

 

Seramik ve Cam Tasarımı ilk tercihimdi. Kazandım. Kayıt oldum. Okul Eylül sonu açılacak. Durur muyum? 

Mesela, daha seramiğim s'sini bilmiyorken, kendi kendime projeler üretmeye başladım:)

Seramik tasarımı yapmak ilgimi çekmiyor da, kamusal alandaki mevcut seramik tasarımlar ve yapım hikayeleri ilgimi çekiyor. 

Hali hazırda sürekli okumalar yapıyorum. Önceki lisans eğitimim üzerine, yıllar sonra  son iki yıldır  İstanbul Üniversitesi Sosyoloji'de okuyordum. Seramik Ve Cam Tasarımı'na kayıt olabilmek için Sosyoloji'den kaydımı sildirdim. 

Sosyoloji okuma kitaplarımın bir kısmı kamusallık ve sanat okumalarım açısından çok işime yarayacak. 

Elbette başka kitaplar da sipariş ettim. Ve kamusal alan, mimarlık, kamusal alanda sanat konusu üzerine yazılmış tezleri, makaleleri okumaya başladım. 

Çok hevesli ve çok heyecanlıyım😇😅



2 yorum:

  1. Hadi bakalım bu seramik işi bence sana farklı şeyler katacak. Seramik çalışabilecek misin -ilgimi çekmiyor demişsin- bilmiyorum çünkü seramik yoğurmak, yapmak yavaş seyreden sabırlı bir iştir. Çok
    sevdim ben zamanında yaparken. keşke bir fırınım olsa bildiğim kadar yine çalışsam gece gündüz. o derece seviyorum. şimdilik dondurdum bu isteğimi. emekli olunca tekrar başlamayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelinpembesi, çocukken sokakta çamurla oynamayı severdim. Bakalım seramik hamurunu sevecek miyim? Çok merak ediyorum:)

      Sil