21 Kasım 2011 Pazartesi

Bugün Düşünemiycen Kadar Başım Belada...


Bugün düşünemiycen kadar başım belada... Saatlerdir oturuyorum koltukta... Üstelik... Dışarıda yağmur yağmada... İyi ama... Yazacak hiç bir şey gelmiyor ki aklıma...  Hayır... Aslında... Bal gibi adım, eşgalim bilinmekte... Ben... Evet ben... Her gün yazı yazarım ya Hayal Kahvem'de... Günde bir değil bir kaç yazı yazarım icabında... Ustayımdır abartma sanatında... Üstelik göğsümde, yani tam şuramda... Gene kirli sakalıyla bir eşkiya gezinmekte... Her zamanki gibi "Yaz!"... "Yaz!" diyerek başımın etini yemekte... Yok inanki... Yok... Biliyorum... İler tutar yanı yok... Şu halim hiç ama hiç... Bana benzememekte... İçimdeki benlerden biri, topuklu postallarıyla bana darbe mi yapıyor ne? Mevsim uygun... Tankları dizmiş belleğime... Parmaklarımdan dökülmesi gereken kelimelere geçit vermemekte... Of! Başım belada... Senelerce kuralsız yaşamışım... Uykularım yarıda kalmış... Hayalden hayale atlamışım... Yazmışım... Şimdi olmuyor... Ne yapsam çaresi yok... Ne yapsam çaresi yok... Ne yapsam yanmışım... Sevdim oysaki yazmayı... Gerçekten... Çok sevdim... Kirpiklerimde çırpınan şu tuzlu gözyaşımda... İhanetin adı yok... Her gün yazdım... Günde bir değil bir kaç yazı yazdım icabında... Abarttım... Bugün "tık" yok!... Nerden baksan tutarsızlık... Nerden baksan ahmakça... Şimdilik hoşçakal Hayal Kahvem... Galiba yasal mermisiyle Behzat Ç. yanıma yaklaşmakta...  Bugün düşünemiycen kadar başım belada...  Yazamıyorum...  Eyvahhh!


13 yorum:

  1. yazamamak bile bu denli eğlenceli anlatılabilir mi!
    maş maş(:

    YanıtlaSil
  2. daha açık konuşsan,ne olduğunu biraz anlar,belki birlikte düşününce aklımıza bir şey gelir,belki :/

    YanıtlaSil
  3. nedense bu yazı bana bir ahmet kaya şarkısını hatırlatı;
    başım belada
    silahımı unutmuşum helada:)

    YanıtlaSil
  4. İlk Kar sahi mi? Sevindim. Dün hiç yazı yazamadım. Hiç ama. Kafam durdu sanki. Başım düşünemiycen kadar beladaydı. Bugün... Du bakalım:))

    YanıtlaSil
  5. Cemre,dün bomboştu kafam. Okuduklarım, seyrettiklerim, gezdiklerim, tanıdıklarım... Hiçbirşey yok. Silinmiş gibiydi. Bugün korkuyorum. Daha yazmaya cesaret edemiyorum. İşte yorum yazmakla işe yazlıyorum:)
    Sağolun.

    YanıtlaSil
  6. Creep!!! İnsan insana benzer derler.
    Eee, yazılar da şarkılara benzerler elbet:) Ne ilgisi var demeyin.. Ne bileyim? Hımmm.. Yoo, Ahmet Kaya'nın o şarkısının hastasıyım hastası olmasına da.. Ben bu yazıyı yazarken yoktu ki o şarkı aklımda:)) Sadece başım fena halde beladaydı.. Başım belada:)

    YanıtlaSil
  7. yazamıyor halin bu değil mi... :))

    YanıtlaSil
  8. evet kara kitap bu:) kahve molası vereyim dedim şimdi.. yok.. yazmadım gene.. başım dumanlı dağlar misali:)
    eyvahh!

    YanıtlaSil
  9. Ben bu kahve molalarını seviyorum. :)
    Yazamama durumu bu ise...

    YanıtlaSil
  10. Ben de seviyorum Şule:) Şimdi kahve molası veriyorum:))

    YanıtlaSil
  11. Hay bin kunduz. ne işi var o kara sakallı eşkiyanın orada. İnsanın yazacağı varsa yazamaz. Kovala onu kovala. Beni misafir et bak ben de ilham verici neler var neler :).
    Sevgiler

    YanıtlaSil