18 Şubat 2012 Cumartesi

!F... Seveceğim, Gezeceğim, Festivale Gideceğim.


Feleğin en büyük kıyaklarından biri kendi ofisimde çalışıyorum. Sigortacıyım. Çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Ve  gene ballı bir vaziyetim daha var. Şahane insanlarla çalışıyorum. Sinemayı seviyorum. Son üç yıldır film festivallerinin tadını aldım. İstanbul Film Festivali'ne ve Filmekimi'ne üç yıldır mutlaka  gidiyordum. Kısmetse bu sene de gitmeye niyetliyim. Hayret!...  !f 'e nedense heves etmemişim. Demek ki daha önce 10 kez yapılmış. Ben bu yıl, 11. Uluslararası Bağımsız Film Festivali'ne ilk kez gideceğim. İş programıma göz attım. En uygun günü seçtim. Hangi filmler olduğuna bakmadan, günü ve saatleri  denk gelen üç filme biletlerimi aldım. Aynı gün arka arkaya üç film seyredeceğim. İşte bahtıma çıkan filmler... Du bakalım... Gidince, olanı biteni elbette anlatacağım:)


Beyond the Black Rainbow
Kara Gökkuşağının Ötesi



  Morir De Pie
Ayakta Ölmek




 Love 
Sevgi


10 yorum:

  1. izlenimlerini merakla bekliyoruz.ayrıntılı anlat ki bizde bedava faydalanalım :)) şaka. iyi eğlenceler..

    YanıtlaSil
  2. Du bakalım VuslaT, hele bi gideyim,
    bakla ıslanır mı ağzımda, anlatırım elbet:))

    YanıtlaSil
  3. Selam Esrates, parolamız şu: "hayal et, sen de gidersin elbet":))

    YanıtlaSil
  4. nasıl kıskandım, anlatamam... nasıl da isterdim IF'te olabilmeyi tam da şu sıralar... malesef şehir dışındayım ve katılamıyorum :( eminim nefistir.

    www.kusurluanalizler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Evvet, bizde gideceğiz nasipsee.. :)

    YanıtlaSil
  6. Programın yayınlanmasını bekliyordum. Bu yıl İzmir'e de uzanacaklar. Haber almış oldum, hemen sitelerine bakıvereyim.
    Not: Stephan Zwieg demiş ki; illa ki yazmak zorunda değildir insan, hayatı şiir gibi yaşasın yeter. Bir sonraki yazına hitaben. Maşallah okudun- okumadın, yazışmasından yer kalmamış da.:))

    YanıtlaSil
  7. Umruna Amadeyim, ben ilk kez gideceğim:) Böyle gezmelere gidemediğimiz zaman gitmiş gibi hayal etmek de çok güzeldir:))

    YanıtlaSil
  8. Kalb-i Mecruh, çok sevindim:))

    YanıtlaSil
  9. Selam Avram, çok naziksiniz. Teşekkür ederim.

    Evet, Ankara ve İzmir'de de !F var.
    Artık yazılarınızda okuruz:))

    YanıtlaSil