7 Şubat 2010 Pazar

Kitap Kapaklarını Seyretmeye Devam...

Mit'e beğendiği güzel kapağı olan kitapların isimlerini yazmasını rica etmiştim. Yukardaki dört kitabı yazmış. Gerçekten çok güzel kapaklar. Bir kaç tane de ben ekledim. Güzel kitap kapaklarını seyretmeye devam ediyoruz. Başka kapakları güzel olan hangi kitaplar aklınıza geliyor? Yazar mısınız?




4 yorum:

  1. Gohor ve Aykolik de güzelmiş :) Bir türlü okuyamadım şu kitapları gitti. Hayır o bir şey değil, Aşkın abi zindanında esir tuttuğu Freddy Kruger'ı üzerime salacak bu gidişle :) Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Özellikle Gohor'u şiddetle öneririm. Hayal Kahvem'de Gohor la ilgili yazılarım vardı. Bilmiyorum okumuş muydunuz?

    http://hayalkahvem.blogspot.com/2009/11/kyameti-koparnca.html


    http://hayalkahvem.blogspot.com/2009/11/gohorla-bir-bayram-arefesi.html

    Hani blogda bir kelime yazıyorsunuz da, tıklayınca istediğiniz yazıya ulaşabiliyorsunuz ya, henüz onu yapabilmeyi bilmiyorum. O nedenle böyle linglerini yazıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yazılarınızı okuyacağım, teşekkürler.

    Gohor'u okumayı ben de çok istiyorum ama çok aradım, bulamadım. İnternetten sipariş etmeyi düşünüyorum ama kredi kartlarımın borçları azalmadan bir şey alamam. Ama aklımda...

    Yazıya link verme olayı ana sayfaya yazı yazarken, yeni kayıt ekranından yapılıyor. Bakın hemen üstte, "Bağla" yazan mavi bir yazı var. Yazınızdaki kelimeyi seçip Bağla'ya basıyorsunuz sonra da açılmasını istediğiniz linki giriyorsunuz. Yorum ekranında yapılıyor mu bilmiyorum yalnız.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Mit.. Deneyeceğim. Bakalım becerebilecek miyim?

    YanıtlaSil