12 Şubat 2010 Cuma

Şimdi Pedro Almodovar'ın Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar Adlı Filmini Seyredeceğim. Bakalım, Kadınları Sinir Edenler Kimlermiş Öğreneceğim.

5 yorum:

  1. ooo.. ama cok bekledik Vildancığım..hadi yazmanı bekliyorum kardeşimm :)))yoksa suya yazdın da ondan mı göremedim
    Ya! böylece henüz yazılmamış bir yazıya ilk yorum yapan ben oldum :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bu arada içinde Aşkın Güngör Beyin de hikayesinin olduğu kitabı bugün bir solukta bitirdim. Ne şeker bir kitapmış. Akide şekeri tadında tatlar ve hayatlarımızdan nice anılar canlandırdı bende. Şimdi sırada Gohor var.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Dilek, biraz yoğun günlerdi. Geç kaldım. Yazamadım çabuk çabuk galiba:) Valla böyle hararetle yazılarımın beklendiğini bilsem, iki elim darda olsa yazardım. Ne bileyim:))

    YanıtlaSil
  4. Benimde uzun zamandır dikkatimi çekiyor ki..bilgisayarın başına oturduğumda ilk açıp okuduğum site hayal kahvem. Olabilir denk gelmiştir diymi. Bugun hiç ilgilenemedim net dünyam ile ancak bu saat oldu girebildim. Benim evlat msn demi bakalım, Cumartesi arkadaş toplantımıza kimler olumlu cevap yazmış bakalım, maillerimde neler var, sevgililer günü için beni kimler kimler kutlamış mesela :) diymi? Ben ne yaptım? Bile bile senin sitene girdim. Ciddi ciddi alışkanlık yaratmış demek bende. Kendini baskı altında hissetme ama okuyucularının hepside benim gbi olabilir yani. Bilemiyorum artık. Çaresini sen bul arkadaşım.
    Yoğun yaşadığınız günler güzelliklere vesile olsun
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Dilek nasıl güzel moral veriyorsun. Bu yorumu okuyunca insanın hemen yeni bir yazıya girişesi geliyor. Sağolasın.

    YanıtlaSil