28 Mart 2010 Pazar

Hip Hop Dansı İle Kiloyu Muhafaza Etmek

Eğer benim gibi iştahlı biriysen, formunu korumak için spor yapmaktan başka yoktur çaren. Aslında Tembellik Cumhuriyeti'nin baş komutanı benimdir... "Ne güzel çalışmamak, arkasından da dinlenmek!" diyen Meksikalılar'la uzaktan akraba olduğuma eminim. Hayat şartları işte... Babadan altınlar kalmadı ki külçelerce... Geçinmek için mutlaka çalışmak gerek. Hele bu zamanda "Ekmek, aslanın ağzında"ysa... Çalış babam çalış... Eeee! Bari çok çalışıyorsam, keyfime göre yemem gerek... Ama öyle yiyip kilo almayan şanslılardan değilim. Biliyorum ki yedikçe kilolar yerleşecek. En başta bu nedenle, spor yapıyorum işte... Son hevesim Hip Hip dansla kilomu muhafaza etmek! Bayıldım ben Hip Hop dansına yeminle... Koydum cd yi... Sonuna kadar açtım sesini... Başladım Hip Hip dansı yapmaya... O kadar keyifli ki anlatamam! Acaba daha önce neden aklıma gelmedi? Ooo! Here we gooo!

Karikatür-Yiğit Özgür

2 yorum:

  1. Ben yiyip de kilo alamayanlardanım. O yüzden zayıflamakmış, diyetmiş hiç öyle sıkıntılarım olmadı Allah'a şükür. :) Karikatüre bayıldım bu arada ;)

    YanıtlaSil
  2. Hayatta en kıskandıklarım, yiyip de kilo alamayanlardır:))En kızdıklarım da iştahsız insanlar:) Önündeki güzelim yemekleri didikleyenler...

    YanıtlaSil