26 Mart 2010 Cuma

Issız Bir Adaya Düşsen Yanına Hangi Filmi İstersin?

"Issız bir adaya düşsen yanında hangi film olsun isterdin?"diye sordu arkadaşım. Cevabımı hiç tereddütsüz ve anında verdim:"Rocky1" Neden mi? Üzgünüm ama cevabını şimdi veremeyeceğim. Çünkü az sonra evden çıkacağım. Kısmetse, dönüşte yazacağım. Eğer ruh halim uygunsa tabii!... Daha önce bu yazıyı bir kez daha yazmıştım. Gene evden çıkmaktaydım. Dönüşte canım istemedi cevabını yazmadım! Şimdi yazacak mıyım? Yazıp yazmayacağımı inan ki ben de tuhaf bir şekilde merak ediyorum. Unutma ama... Bazı insanlar merakına yenilir, bazıları ise merakını yener! Bazıları da merak ettirir ya da merakını kışkırtır! Eğer yazmasam cevabımı sen merakına yenilme e mi? Merakını yen! Lütfen!

Tam evden çıkıyordum ki aklıma bir şey geldi. İnan ki sırf bunun için kapıdan geri döndüm. Şeyy.. Düşündüm de... Madem ıssız bir adada tek başıma Rocky1 filmiyle kalacağım. Bari bir iyilik yapın da, Rocky2 ve Rocky3 ü de verin yanıma... Sadece Rocky1 yetmez ki bana. Sonra devamını çok ama çok merak ederim. Bana "Issız adada hem sabrını, hem merakını törpülersin nasılsa!" mı diyorsun? Hoppala! Ben Rocky4 ve Rocky5 i istemiyorum ki ama... Sadece ilk üçünü... O kadar.. Yeminle.. Neden Rocky'nin ilk üç filmi mi? Dönüşte anlatacağım. İnşallah!.. Gene anlatmazsam mı? Söz! Anlatacağım bir ara! Sen beklerken beni, fotoğraflara baksana!

10 yorum:

  1. Eğer Papillion'u istesen cevabını beklemezdim ancak Rocky'i istemek ilginç belki ıssız adaya düşmeyeceğine emin olduğun için böyle bir cevap verdin.

    YanıtlaSil
  2. Humaniart, siz Rocky'yi bir boks filmi olarak mı düşünüyorsunuz yoksa? Yooo... Oysa... Bakın, bugün Cuma... Benim için haftanın son iş günü ve inananılmaz yoğun bir programım var. Hemen çıkmalıyım... Anlatacağım bir ara..
    Sonra ama... Üzgünüm:))

    YanıtlaSil
  3. Rocky? Hmmm... Yam-yamlara karşı kendini koruyabilmek için sanırım. "Yaklaşmayın, sağ kroşem çok güçlüdür!" :)

    Esaretin Bedeli'ni isterdim sanırım. Ümidimi asla kaybetmemem gerektiğini hatırlatması için...

    YanıtlaSil
  4. Ah Mit Ah! Siz sadece bu filmde boks görenlerden misiniz yoksa? Tavsiye ederim. Rocky1'i özellikle bu hafta sonu seyredin. Sonra konuşalım olur mu? Çok acele çıkmam lazım da... Daha fazla yazamayacağım...
    Üzgünüm:))

    YanıtlaSil
  5. Benim listem, "V for Vendetta", "Equilibrium", "Fight Club", olurdu :))

    YanıtlaSil
  6. "Adrian, where's your hat?"

    "win Rocky, win"

    ...

    YanıtlaSil
  7. Şahane filmleri yazmış Tomrukcan...Ama ıssız adada tek filmle kalacaksam illa Rocky1 olmalı yanımda:) Neden mi? Yooo... Yazamam nedenini şu anda... Şeeyy! Gitmeliyiiimmm... Evde misafir var da:)

    Kaçak... selam.. görüşmek üzere.. git - me - li - yimm

    YanıtlaSil
  8. Allah allahh...bu nasıl bir şey. ıssız bir adada kalacağım ve kendim için bir film seçegim. Pardon yani. Aklıma hiç birisi gelmiyor yada birisi vazgeçilmez olup öne çıkmıyor. Buna ne dersiniz?
    Vazgeçilmez olması için ne olması lazım. Ben şimdi arkadaşların vazgeçilmezlerini merak etmezmiyim.. Hemen onları bulup seyretmiyim. Kimbilir..belki içlerinden biriside benim vazgeçilmezim olur (inşallah yani )
    Bekle vildancığım bir gün mutlaka buraya yazacağım
    Hoşluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  9. Hımm.. Düşünmelisin Dilek...Ben ne zaman uçağa binsem, bir heyecanlı hayal kurarım biliyor musun? Uçak kaçırılıyor... Düşüyor.. falan...
    Hayal çok malum bende:) Ama ıssız adaya düşeceksin ve yanına tek film vereceğiz derlerse illa Rocky1 i isterim.. Şimdi neden diye sorma:) Yataklarını hazırlayacağım misafirlerin... Merak etme ama nedenini anlatacağım sonra:))

    YanıtlaSil
  10. Elbetteki değilim, içiniz rahat olsun. Rocky en sevdiğim filmler arasında ilk sıralardadır. İlk izlediğimde nasıl etkilenmiştim anlatamam. Onunla beraber üzülmüş, onuna duygulanmış, onunla heyecanlanmıştım. Stallone'nin baş yapıtı...

    YanıtlaSil