6 Ekim 2011 Perşembe

Hey! Kısmetse, Filmekimi'nin 10.Yılını Kutlamaya Gidiyorum.

 

 


Bu sefer mühim... 10. yıl dile kolay... Bir festival... Filmekimi... 10.yılını kutluyormuş. Ne güzel! Tabii ki başarının devamını dileyeceğim. O nedenle de Filmekimi'ne gideceğim. İki yıldır film festivallerine merak sardım. Bayıldım. Filmekimi aslında bu haftasonu başlıyor. Ama ben bu hafta Filmekimi'ne gidemeyeceğim. Haftaya  kısmetse iki gün gideceğim. Günde üç filmden altı film seyredeceğim. Film seçtim diyorum ama aslında ben filmleri seçmedim. İşimin yoğunluğuna göre  gidebileceğim günleri tespit ettim. Sonra "neyse halim çıksın falim" misali, o günlere denk gelen, satışı tükenmemiş filmler neyse onlar kendiliğinden  düştü kısmetime... Neymiş bu filmler diye merak edip bakmadım bile... Biletleri satınaldım gitti. Aynen kitap kaplarını sevdiğim gibi festival ya da film  afişlerini de çok seviyorum. Kim hazırlıyor bilmiyorum ama Filmekimi afişlerini çok beğeniyorum. Peki hangi filmlere gideceğim?  Yukarıdakiler sevdiğim Filmekimi afişleri. Aşağıdakiler ise kısmetime denk düşen filmlerin afişleri...  Bayıldım... Bak... İşte buyrun... İnşallah kısmet olur giderim.




8 yorum:

  1. Afişlere bakılırsa, tam sana göre filmleri bulmuşsun.:) Yorumları okuruz artık. Okuruz değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Du bakalım:) Kısmet olur gidersem, tabii ki memnuniyetle anlatırım. Hey! İlla Metin Üstündağ modeli Beyoğlu sokaklarında dolanırım. Gene Metin Üstündağ modeli kız belli bardaklarda çaylarımı hüpletirim. Sonra bir filmden diğerine.. Şahane olacak! Du bakalım:)

    YanıtlaSil
  3. Charlotte Bronte'ın dünya klasiklerinden romanı Jane Eyre'ı okumuştum lisedeyken Hayal Kahvem. Jane'ın tek başına yaşam mücadelesini konu alan kitap 19.yüzyıl İngiltere'sinde Viktoria Döneminde geçer. Birçok kişi tarafından da kadınların özgürlüğüne ve haklarına sahip çıkan ilk romanlardan biri olarak değerlendirilir. Film de romandan uyarlamadır herhalde, büyük bir keyifle izleyeceğinizi düşünüyorum, Sisi'den sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Filmler süper bizim için de izle ve sonra bize anlat olur mu? Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Bizim yerimize de kutla hayal kahvemm :)Evet yorumları kesinlikle bekliyoruz.. :)

    YanıtlaSil
  6. Sisi, muhteşem açıklamalarınla renk katmışsın gene Hayal Kahvem'e. Sağol canım.

    Jane Eyre'i çok seveceğime eminim. Keyifle 19. yüzyıl atmosferine ışınlanacağım:)

    YanıtlaSil
  7. Handan, sizin için de izlemek:) Eyvahh! Büyük bir sorumluluk verdiniz bana! Ne yapalım? Emir büyük yerden. Madem öyle istiyorsunuz. Tamam:))
    Sağolun.

    YanıtlaSil
  8. Doktor, Tamam. Kutlayacağım:)
    Filmleri seyredeceğim..
    Ama bakalım yazabilecek miyim?
    Bekleyelim... Görelim:))
    Sağolun.

    YanıtlaSil