20 Mart 2018 Salı

Edebiyatta Kadın Vaziyetlerine Giriş


Geçen hafta sipariş ettiğim kitaplar bugün ofise geldi. Hoş geldiler, sefa geldiler. Bu Mart ayında, edebiyatta kadın vaziyetleri üzerine okuma yapmaya niyetlenmiştim. Epeyce okudum da...  Ay bitene kadar ise... İşte yukarıda dizim dizim dizilen kitapları okumak istiyorum.  İşim olmasa var ya... Feci dalacağım okumaya lakin... Sigortacıyım... Gün boyu genelde ya arazide ya yollardayım.  Müşteri ziyaretleri yapıyorum. Hasarlar oluyor. Şantiyelere gidiyorum. Demem o ki, feci yoğunum. Olsun. Kararlıyım. Okuyabildiğim kadar okuyacağım.

Laf aramızda, bu kadar okuma yaparsam, tekrar üniversiteye başlayıp kendime Kadın Çalışmaları konusunda bir yüksek lisans  programı bulabilir miyim acaba diye düşünmüyor değilim:)



6 yorum:

  1. güle güle oku :) kolay okunacak kitaplar değiller tabii emek isteyen kitaplar. Kadın Çalışmaları bölümünü kurmayı hak ettin bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi Poşet Kitap, Kadın Çalışmaları diye yüksek lisans programları var diye biliyorum. Lakin kolay değildir kabul edilmek:)

      Sil
  2. Hallaç, En mavi göz ve Kendine Ait oda okuduklarım. Bende de kitap kalmadı ama
    kütüphaneden almayı düşünüyorum belli bir süre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın Buket. Gel istersen karıştır benim kitaplarımı:)

      Sil
  3. Nilüfer Göle, Modern Mahrem ilave kaynak olabilir. Belki okudunuz gerçi, ukalalık yapmak istemem:) Okumalarınız ilgimi çektiği için ilave etmek istedim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Sezer Modern Mahrem'i okumadım. Yeni yeni düşünüyorum kadın vaziyetlerini... Çok okumak lazım çook:) Sağolasın.

      Sil