22 Eylül 2010 Çarşamba

Şimdi Ben Ne Yapayım? Derdimi Kimlere Yanayım?


"Şimdi ben neyleyeyim... Bu şehri ateşe mi vereyim? Of! Şimdi ben ne yapayım? Derdimi kimlere yanayım?" Sabah sabah neden darlandım da söylüyorum bu şarkıyı biliyor musun? Az önce gazetede okudum. "Zagor'un efsanevi çizeri Gallieno Ferri 29. İstanbul Kitap Fuarı'na geliyor." diye yazıyordu. Hey! "Ahhyaaaakkkk!" demez miyim şimdi ben buna! Müthiş bir haber! Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Ekim ve 7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek fuara gelecekmiş hem de... Atalarımın bütün eli hamurluları ve bıyıklıları adına! Söyler misin kim yaptı bu kıyağı bana? Düşünebiliyor musun hem kitap fuarı... Oy! Her yer kitapla dolu olacak tepeden tırnağa... Hem de Zagor'un efsanevi çizeri Ferri olacak çizgi romanlar arasında! Karamba karambita! Darlatıp beni "Gene mi?" deme ne olursun? "Herşeye heves etme!" diye de söyleme... Ne olacak ki? Bir gün Filmekimine... Bir gün de İstanbul Kitap Fuarı'na... Yooo... Utanırım. Gidip tanışamam belki Ferri'yle... Ama görsem iyi olmaz mı Baltalı İlah Zagor'un ilk çizerini... Zagor'u çizen Sevgili Ferri'yi görmem bana yeter inan ki.. Karamba karambitaaa....Hayal bu ya...

9 yorum:

  1. efendim, bende haberi duyduğumdan beri yerimde duramıyorum... nasıl yapsam, ne yapsam diye düşünüyorum... Dün akşam Zagor gömleğimi ütüledim, kendi imalatım olan Zagor baltamı parlattım, bütün zagor ciltlerimi tek tek sevdim :))

    Bence zagorunsözübu blogu sakinleri olarak Sıtkı Sıyrıl rehberliğinde topluca gidilmeli Ferri'nin elini öpmeye :))

    YanıtlaSil
  2. Tommiks, Profösör ve arkadaşları da belki fuara gelebilirler. Sizin için sürpriz olmasın sonra...

    YanıtlaSil
  3. Profösörü tanımak isterseniz, başında melon şapkası ve sırtında oduncu gömleğiyle olacak. Ama bu Profösör'ün elinde viski şişesi olmayacak.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten her Zagorsever'in kalbini hoplatır bu haber Tomrukcan. Demek sizde hazırlıklar tamam. "Baltalar elimizde, uzun ip belimizde biz gideriz Darkwood'a hey Darkwood'a" havasına girdiniz demek:) Benim Zagor baltam yok ama yapabilirim:))Zagor dövüş tekniklerini iyi bilirim. İcab ederse kullanabilirim. Bari Zagor baltasını yanımda gezdirmiyim. Ne olur ne olmaz. Her an öfkelenebilirim:)) Yoo.. Sıtkı Sıyrıl kayboldu biliyorsunuz...SS rehberliğinde Ferri'ye gitmek mümkün değil. Zagor'un kankardeşi benim de kankardeşim sayılır. Tonka'dan öğrendiğim iz sürme yöntemi ile Ferri'nin yerini bulabilirim. Zagor gömleği benim de var. Bir arkadaşımındı. Giderken bana bıraktı. Denk gelirsek sizi Zagor gömleğinizden tanıyabilirim TC... Yorumunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Eğer kısmet olur gidersem melon şapkalı ve sırtında oduncu gömleği olan birine denk gelirsem mutlaka tanıyabileceğimi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Takvimler uygun olursa ben de gitmeyi planlıyorum. El yapımı baltamı imzalatacağım. :))

    Selamlar

    YanıtlaSil
  7. e o zaman bir macera gerçek oluyor :)) ZSB okurları topluca Ferri'nin elini öpmeye gidecekler bu durumda :))

    YanıtlaSil
  8. Eczacı dedemin hileli ilaçları adına! Binlerce kasırga aşkına... Karamba karambita... Gözlerime inanamadım. Sıtkı Sıyrıl hayatta!!!

    YanıtlaSil
  9. Tomrukcan... ZSB okurları... topluca... Ferri... öyle mi.. bilmiyorum tc.. durun bi...

    YanıtlaSil