10 Mayıs 2011 Salı

Tanrım, Bu Coşku Beni Terketmesin!


"Gözün aydın olan oldu sonundaa.. Sonunda!" diye bir şarkı vardır ya... Eyvah!.. Of, üzülüyorum senin için valla! Bakar mısın olana?  Bu cumartesi  şehrimin kitap fuarı başlıyor. 3.Kocaeli Kitap Fuarı! Eh, biliyorsun beni. Abartacağımdan korkup endişeye düştün tabii. Haklısın. Çok haklısın. Yazarım da yazarım. Hem nasıl abartırım. Allahım Yarabbim. Ben ne şanslı bir insanım! Sevdiğim yazar ve şairler  şehrime  geliyor. Hangi birini söylesem ki. 400 yazar, 315 yayınevi... Yok tamam burada kesiyorum. İçim içime sığmıyor. Devam edersem sevindirik yazımı uzatırım. Yarın sabah tanıtım toplantısına katılacağım. Sonra kusura bakma ama ballandıra ballandıra anlatacağım... Aaaa! Benim şehrim! Benim şehrimin kitap fuarı! İşte başladım yazmaya.  Peşin peşin söylüyorum. Yazdım. Yazıyorum. Yazacağım! Tanrım, bu coşku beni terk etmesin!  Peki seni... Seni... Tanrım, koru onu! Koru onu!   http://www.kocaelikitapfuari.com/etkinlik.html


14 yorum:

  1. :))

    " Bir kitabın dindiremeyeceği acı yoktur,diyordu Montaigne ; ve Montaigne her zaman haklıydı "

    YanıtlaSil
  2. Haklısınız Dalgaizleri. Montaigne de haklı:)

    YanıtlaSil
  3. ah ben de dün öğrendim ve mutluluk beni de sardı.Bursa kitap fuarından aldıklarımı hala okuyorum ama bulamadıklarımı bakacağım artık..

    YanıtlaSil
  4. ne güzel..Bize de gelsinler ayrıca yaz cnaım kim karışır istediğin kadar yaz :):)

    YanıtlaSil
  5. Hahaha! :) Gözünüz aydın Vildan Hanımcığım, gezi notlarınızı dört gözle bekliyorum. Bizden sonra size geçtiler demek... Ben bile tek bir günlük kitap fuarı ziyaretimden 2 sayfalık yazı çıkarttıysam siz neler neler yazarsınız kim bilir? :)

    YanıtlaSil
  6. mutluluklar daim olsun ne diyelim. sevinçle paylaşımını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar şanslısın.Allah içindeki kitap sevgisini hiç bitirmesin.

    Sevgielrimle;

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir haber bu! Yani kitap fuarı olması sizin için, yorumlarınızı okumak bizim için güzel :) Merakla bekliyorum.
    Selamlar...

    YanıtlaSil
  9. Heeyy! Ne güzel desteklemeler bunlar:)) Seveceğim, gezeceğim, görürsünüz size neler edeceğim:)) Ama öncelikle teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  10. bende Kocaelinde oturuyorum:) bugün kitapla ilgili güzel bir etkinlik daha vardı http://www.facebook.com/event.php?eid=168314916556480

    YanıtlaSil
  11. Heyyy! Yeni konuklarımız var? Hemşehrilerim bilem var:) Durun bi... Ben kahveleri koyup gelivereyim:

    Yarın başlıyor maraton herbirenk.. İnşallah anlatacağım:) Herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. :) Hayal Kahvem, benimki orta olsun:)

    YanıtlaSil
  13. Hem de Değirmendere :) evlenmeden önce bende D. Dere de oturuyordum:)

    YanıtlaSil
  14. :)) Evet Günayyydın Değirmendereeeeee:))Bizim köyden sevgiler HerbiRenk:))

    YanıtlaSil