20 Aralık 2022 Salı

Yeteğim Yok Hevesim Çok - Darbuka Sevdası

 

Bu gördüğünüz iki darbuka benim:)

Sağdakini İlhami abi hediye etmişti. Hikayesi işte  BURADA.

Yıl 2017'ymiş. Vay arkadaş! Tam 5 yıl geçmiş. Darbuka beş yıldır evin içinde geziniyor. Yeteneğim yok hevesim çok biri olduğum için, ara ara deniyorum. Beceremiyorum. Bırakıyorum. (Ukuleleyle bir kaç parça çalabildiğim için seviniyorum:)

Neyse... Gel zaman git zaman geçenlerde youtube'da  Darbuka Dersleri- Ritim Atölyesi Kaan Şehirkahyasıoğlu diye bir videoya denk gelince, Kaan hocanın takibine düştüm. Instagramdaki videolarını seyredince kendimden geçtim😅 Dedim derhal darbuka çalmayı öğrenmeliyim.

Bakar mısınız şu neşeye, eğlenceye... Bayıldım. 

Kaan hocanın Ritim Atölyesi çok uzakta. Yakın çevremde bi atölye bulabilir miyim niyetiyle araştırdım. İnanamıyorum! Buldum. Geçen hafta başladım.  Kırmızı darbukayı gruba uymak niyetiyle yeni satın  aldım.

Anladım ki bizim hoca Kaan hocadan farklı şarkılara ritim tutmayı öğretecek. Olsun... Çok sevdim.  Bu hafta ne öğreneceğiz biliyor musunuz? İşte buu.... Çok sabırsızlanıyorum. Yakında conga ya da tumba alırım. Ayhan Sicimoğlu çakması olabilirim:) Eminim... Heyyy!! Yeniiiden başlaasınn... Buradaa kalmasııınnn... Nananana nana  nananana😀


2 yorum:

  1. Hayalkahvem ne çok daldan dala atlıyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlattıklarımla böyle diyorsan, anlatmadıklarımı duysan ne diyeceksin acaba:)

      Sil