13 Ekim 2009 Salı

Çikolata Cimrisiyim!

Sevgili Kübra, yurtdışı stajından dönerken bana üzümlü, bademli çikolata getirmiş. Kaç kere aradı gelmek istiyorum diye. Ama beni yerimde yakalamak mümkün mü? Söyleseydi çikolatayla geleceğini hemen vakit ayarlardım halbuki. Neyse.. Sonunda çikolata işte bende. Tek tek küçülttüm çikolataları... Tek tek yiyeceğim.. Hımm... Dilim ve damağım arasında eriterek. Koklaya koklaya... Tadına vara vara... Kakao, üzüm, bademin kokusunu ve lezzetini hem ayrı ayrı hem de hemhal olmuş şekilde hissedeceğim... Daha önce yazmıştım galiba... Bir kitap verme bir de çikolata paylaşma konusunda çok cimriyim... Üzgünüm ama bu çikolatayı bizim evdekilerden gizliyeceğim... Gizlice yiyeceğim... Biliyorum... Kötüyüm... Ne yapayım? Böyleyim! Kübracım çok teşekkür ederim!

4 yorum:

  1. Sevgili ablacığım, canımı çektirdin. Bir de resmini koymuşsun,canım çekti valla.Göz hakkı diye bir şey var aaa...

    YanıtlaSil
  2. Afiyet olsun vıldan teyzecım, bi turlu gorusemedık ama cıkolata ortak dılımız oldu...Blogunuzu okuduktan sonra evdekılerın de canı cekmıstır ama yıne de sız bılırsınız, paylasma konusunda bır sey dıyemeyecegım:))Ayrıca ılk yurtdısı deneyımımdekı sonsuz katkılarınızdan dolayı da bır kez daha tesekkur ederım, sıze bol uzumlu ve fındıklı nıce cıkolatalar feda olsun, saglıcakla...

    YanıtlaSil
  3. Önce Sevgili Kardeşim'e

    Şu ahir ömrümde bir blog sahibi oldum. Arada da kardeşimin ilgisini çekmek için, kendisine methiyeler düzen yazılar yazdım. Bir tanesine bile yorum yazmadı! Bakar mısınız şu Allah'ın işine? Kardeş kaç yaşına gelirse gelsin kardeş yaaa! Küçükken de ikimize çikolata alınırdı. Kardeş elindekini hemen bitirir benimkine gözü kalırdı. Tuttururdu ver diye.. Ben de bir kardeşimin yapmacık ağlamaklı yüzüne bakardım bir de elimdekine... Tabii benim de canım vardı.. Ben de insandım... Vermeye kıymak istemez gibi bir tavır sergileyince annemler:
    - Aaa! Küçük o ablası versene derlerdi.
    Biraz saftiriktim. Verirdim.
    Yok ama yeter yani.. Sen dur dur bak şimdi çikolatamı görünce ortaya çık! Var mı böyle? Vermicem işte! Banane yaaa! bananeee!
    Hem zaten kardeş, bitti bile:))

    YanıtlaSil
  4. Kübra, sen yurtdışına gitme konusunda önce tereddütlüydün ama sonra gidince Avrupa'yı fethettin bebek! Ne o öyle facebook larda her hafta sonu bir ülkede gezmeler öyle:) Aferin sana! Biliyordum ben böyle olacağını.. Sende potansiyel görmesem o kadar dil döker miydim sanıyorsun? Şimdi ama sen artık buralara sığamazsın biliyor musun:)) Eyvaaah! Naptık kıza:) Eyvaaah:)) Sizin evdekiler duymasın sakın!
    Çikolataya gelince bitti bile!!! Teşekkürler!

    YanıtlaSil