3 Ağustos 2010 Salı

Simon & Garfunkel - You Can Call Me Al İle Güne Başlamak..



DUYURU: Bloğa müzik ekleme konusunda yardıma ihtiyacım var. Yok mu gönüllü öğretici:)

11 yorum:

  1. Basit bir işlem :) yeni yazı oluşturmak için sayfaya girdiğinde yukarında, video ekle kısmı var oraya tıklayarak video yada mp3 ekleyebiliyorsun. bunun haricinde başka sitelerde var olan video ve müzikler için ise sitesinde bulunan kodları, "html'yi düzenle" kısmına yapıştırarak ekleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  2. KDA, deneyeceğim.. de.. video ve mp3ü nereden ve nasıl alacağım:) yardım lütfen:))

    YanıtlaSil
  3. ekle dediğinde çıkıyor zaten karşına bir pencere oradan istediğin mp3 yada videoyu işaretliyorsun... tamam deyince o ekliyor... tabi bilgisayarında yüklü ise... diğer türlü kopyala yapıştır :)

    YanıtlaSil
  4. KDA, ben var ya, bu sıcakta kafam çalışmıyor asla:)Akşam serinliği bir çöksün.. Bi eve döneyim.. Bu konuyla bizzat ilgileneceğim:))
    Teşekkür ederim hocam.. Eyvallah, sağolun.

    YanıtlaSil
  5. Şimdi hava serinledi.. Oh, kendime geldim. Oturdum. Hayal Kahvem'e bir müzik ekleyeceğim.
    Hımm..Ne eklemeliyim? Hangi şarkıyı mesela?
    Dedim ben Guns N' Roses - Patience ile başlayayım.. Masa üstüne parçayı attım. Sonra KDA yazmış ya basit bir işlem diye.. Adım adım yazdıklarını yaptım. Yeni yazı oluşturmak için sayfaya girdim.. Yukarıda, video ekle kısmı var oraya tıkladım.. Videoyu ekledim.. Tamam.. İyi de yarım saat oldu yüklenmedi..
    Aaaa! Kaç saat bekleyeceğim:(( Yok, ben bu işi sanıyorum beceremeyeceğim:((

    YanıtlaSil
  6. Benim de aklıma hemen kopyala yapıştır yada bilgisayarında varsa ordan yükle geldi.
    Sandım ki hemen olacak. Bir yavaş bir yavaş hatlar. bilgisayarımda da yokmuş eklenecek bir şey. oğlum dedi ki
    -mozilla firefox u kullan anne.
    haydaaa.. o ne ki. sorarsam karizma çizilir.
    nerde satılır acaba. adı da pek bir tanıdık.
    Evlat uyumuş bu arada ne sorsan duymuyor.
    saat 24:00 ben debelenmece. Hattımmı kesildi ne. Çok ağır bu ekran şu anda. Sahibi gibi uykusu geldi galiba. Birden sabaha karşı ilginç bir rüya gördüğüm geldi aklıma. Olayı hatırlıyamıyorum ama ilginçliği aklımda.bu da bir şey. Hiçliğin bir yan versiyonu.
    Aklıma boşuna gelmedi bu rüya. Bünyem bana hadi yat hadi..hadi yat diye sinyal çekiyor. Şarkıyı da yükleyemedik. O yüzden yatsam zaten uyku tutmayacak.
    Nasıl da serinlik çıkmıştır şimdi balkonda. Çıksam huzur huzur otursam..bir cigara tellendirsem içime fazla çekmeden. Savursam dumanını dertlerimle birlikte. Sonra baksam ardından tekrar dönüp geleceklerini bilmenin bilgeliği ile.
    Evet ben şarkı yükleme işini yarına bırakayım. Şimdilik dumanımla savrulsunlar.Sabah tekrar denerim.
    Haydi kalın sağlıcakla gece mece.

    YanıtlaSil
  7. İlginize teşekkür ederim Tomrukcan.. Sağolun:)

    YanıtlaSil
  8. Duygularını benimle paylaştığın için teşekkür ederim Dilekcim.. Keşke yazdığın anda ben de bilgisayar başında olaydım ve seninle biraz yazışaydım:)) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,

    http://muzicons.com/

    Adresine girdiğinizde 2. adımda parçayı isterseniz bilgisayarınızdan yükleyebilir ya da search mp3' e tılayarak ordan aratabilirsiniz. Aşamalar açık, yanda da sonucu görebilirsiniz. Sonra yapmanız gereken sonuç kısmındaki kodu blogunuzdaki Tasarım->Html yi düzenle kısmına yapıştırmanız..

    Ama kişisel fikrimi söylemeden edemeyeceğim ki bir yazıyı okurken blogda yanda bloggerın eklediği yazıyla çok ilgisiz bir parça olduğunda pek hoşuma gitmiyor benim. Ama tabiki bu sizin blogunuz, sizin yazılarınız olduğu için sizin müziğinizi de pekala içerebilir, benimki yargılama değil sadece yorum(:

    YanıtlaSil
  10. Bir süre bu hevesten vazgeçtim.. Daha sonra bir ara ilgileneceğim.. Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil