25 Şubat 2011 Cuma

Ve Çiko Ve Güzel Aşkı Çonçita Ve Zagor


Bu kare Zagor'un Puarte Juares adlı macerasından... Felek Çiko'nun karşısına hep acuze kızlar çıkarmıyor. Bu macerasında görüleceği üzere güzeller güzeli Conchita Zagor'a değil Çiko'ya hayran... Zagor ise resimde görüldüğü gibi bu durum karşısında fena halde şaşkın... Tablo gibi şahane bir kare bu... Dur bakalım... Şimdi işim var. Kahve molasında bu öyküye dönerim belki..... Allahım yarabbim... Çiko'ya bakar mısın şiir gibi konuşuyor.. Kadınlara neler söyleneceğini nasıl da iyi biliyor... "Sizin  o şahane iri siyah  gözleriniz geceleri sabaha kadar uykusuz kalıp yorulmamalı... Onlar uyumak için yaratılmışlar." Hahha! Karamba Karambita! Havada kalpler uçuşuyor!.. Bayılırım Zagor'un  bu macerasına.... Devamı sonra:)

9 yorum:

  1. Demek ki yemek haricindeki şeyler için de güzel cümleler kurabiliyormuş Çiko :) Sabah sabah Zagor okuyasım geldi, iyi mi? Nerede benim daş baltam?

    YanıtlaSil
  2. CANDIR ÇİKO!! KONÇETTA DA AZ İŞVELİ DEĞİL HANİ..;))

    YA izleyenelere ne demeli...:))

    YanıtlaSil
  3. Çiko bambaşkadır. Bütün Zagor hikayeleri onunla başlar. Midesine olan düşkünlüğü, kendini komik gösterecek kadar korkak kişiliğini örtmek için takındığı gözüpek halleri, becerisizlikleri, sürekli sızlanmaları beni hep güldürmüştür. Kadınlara olan iltifat derecesindeki nazik sözlerinin ardında da aklıma iflah olmaz bir dangulluk yattığını düşünüp gülüyorum şimdi.

    YanıtlaSil
  4. Sonunu söyleyip heyecanını kaçırmak istemem :)) Ama bu macerasını okurken ben de epeyce bir şaşırmıştım. Hatta Zagor, Çiko'yu baya bayaa kıskanıyordu :))

    YanıtlaSil
  5. Tomrukcan, evet çok şeker bir bölümdür bu:) İlk kez Çiko'yla güzel bir kadın ilgileniyor ya of.. Çiko Zagor'a neler neler diyor:)) Ekliyeceğim bir ara diğer kareleri.. Ama bu kare var ya tam bir tablo gibi.. Al duvara as yani.. öyle.. yani böyleyken böyle..

    YanıtlaSil
  6. Vay, Defne.. Demek siz de Zagorcusunuz öyle mi?
    Yaşasın! Aramıza hoş geldiniz:)

    YanıtlaSil
  7. Selam Mit, yaaa... Hep yemek muhabbeti yok Çiko'nun.. Bu macerasının kareleri var ya ömürdür.
    Gerçekten.. Her karesi, her ifade o kadar güzel resmedilmiştir ki... İnsanın canı bırak Zagor okumayı, ağaç sarmaşıklarına takıla takıla Darkwood'a gitmeyi bile ister:))

    YanıtlaSil
  8. Hey, CWRM.. Arada atlamışım ben sizi:)) İşte bir kız arkadaşım daha var Zagorcu.. Hemi de kamp yapacağız birlikte:)))

    YanıtlaSil