25 Şubat 2011 Cuma

Ve Zagor Ve Çiko Ve..... "Uçarak Geliyorum Sevgili Çonchita!"

 
Bakar mısın olana bitene? Felipe Cayetano Lopez Martinez Gonzales yani ismi diğer Çiko'nun Zagor'a yaptıklarını görüyor musun? Çonçita'nın cazibesine kapıldı.. Unuttu eski dostunu... Olur mu olur! Ya Zogor... Nasıl şaşırmış, nasıl hayretler içinde görüyorsun değil mi? Sana bir şey söyleyeyim mi? Bugün cuma... Benim için haftanın son iş günü... Nasıl işim başımdan aşkındı anlatamam. Yorgunluktan ölüyordum inan ki... Ama şimdi şu karelere baktım ya... Hahha! O kadar keyiflendim ki! Çizgi roman okumak böyle bir şey işte... Bu  yaşta halen Zagor mu okuyorsun diyenler, eğer bu maceranın sonu nereye gidiyor diye merak ederlerse... Atalarımın bütün bıyıklılar adına... Eczacı dedemin hileli ilaçları aşkına hatta... Ve de karamba karambitaaaa... Merak eden Zagor alır okur.... Maceranın devamını anlatmam... ASLAAAA:))

6 yorum:

  1. Sevgili HayalKahvem sen anlatma ama ben biliyorum devamını, daha doğrusu hissediyorum :))) bu kız aslında onları kıskıvrak yakalamak için azılı düşmanları tarafından gönderildi. O da zavallı Çiko' yu kullanarak amacına erişecek ;)) ee Zagor dostunu hiç yalnız bırakır mı? en başından anlayacak tabii bu işte bir bit yeniği olduğunu :))))
    işttttee böyleeee... benim daha önce okuduğum bölümlerde böyle bir kısım vardı... ordan şettirdim (yani hatırladım, yoksa nerdeeee benim eski zagorlarım):)))

    YanıtlaSil
  2. Momentos bu yorumunu yeni farkettim:) Ohoo! Bu macerayı sen mi yazmıştın yoksa.. İnanamıyorum valla:))

    YanıtlaSil
  3. :)) eh HayalKahvem, bakma sen bu halime, bir zamanlar deli okuyucusuydum... hatta çizgi romanın içinde bir yerlerde mutlaka ben vardım :)))

    YanıtlaSil
  4. Çiko dostumuzun hemen hemen her macerada Zagor'un başına iş açması ve gidişatı daha da zorlaştırdığını bazen kızgınlıkla ama içten içe keyifle okur eminim ki her çizgiroman sever :) ve bu sevimli şişmanımıza aslında her şeyin (yemeğin, sevgilinin vs) en güzelini yakıştırırız kafamızda.. eh bu sefer de kısa süreli de olsa gül gibi hatun bulmuş garibim..

    bu arada hala Zagor (veya tüm çizgiromanları diyelim) okuyor olma ayrıcalığımı erkek olmama borçluymuşum gibi hissettim :)
    insan Zagor (veya çizgiroman) okumayı bırakır mı hiç ?

    YanıtlaSil
  5. Selam Timur, Bir Zagorsever'in bloğuma misafir olması ne hoş:)

    Zagor'u ben de okuduğuma göre kendinizde erkek ayrıcalığı hissetmenize gerek yok sanırım. İnsan zaman zaman bişileri bırakıyor tekrar başlıyor:)

    O değil de, yakında Timur çizimleriyle hayal kahvem epey şenlenecek. Öyle hissediyorum:)

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Aynen bende :) Zagor, mandrake, teksas, mister no, teks, hele neydi adı :) ee martin mystere ve şimdi aklıma gelen çok sevdigim, ken parker evet :)

    YanıtlaSil