2 Mayıs 2012 Çarşamba

Engelsiz Sanat Derneği "Yorgan Altında Kimse Kalmasın" Yolculuğuna Devam Ediyor.




Her yıl “Engelliler Haftası” olarak kutlanan 10-16 Mayıs tarihlerinde “Yorgan Altında Kimse Kalmasın” hareketiyle farkındalık yaratmaya devam ediyoruz. Engelsiz Sanat Derneği'nin "Yorgan Altında Kimse Kalmasın" sloganıyla başlattığı kampanyanın dördüncü açılışı 10 Mayıs Perşembe günü bu kez İstanbul Zeytinburnu’nda gerçekleşiyor.
"Yorgan" adlı fotoğraf sergimizin yeni açılışına hepinizi bekliyoruz.
Sergi, ailesi tarafından yorgan altında saklanmayan, doğduğu evde bir günah değil de gerçek bir birey olarak algılanan, sosyal ve profesyonel yaşamda başarılı gençlerin estetik fotoğraflarından oluşmaktadır. Fotoğraf sergisinde yer alan engelli bireylerin hayat hikayeleri, izole bir yaşam süren diğer engelli bireylere ve ailelerine model oluşturacaktır.


*Sergi açılışı 10 Mayıs 2012 tarihinde saat 14:00’de kokteyl ile birlikte Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir. 
Adres: Semiha Şakir Caddesi Zeytinburnu Meydanı  Zeytinburnu / İSTANBUL


“Engelsiz Sanat Derneği” Hakkında


2007 yılında kurulduğumuz günden beri  Türkiye'deki engellilere ve bütün dezavantajlı gruplara yönelik engellilik olgusuna yenilikçi ve uluslar arası standartlarda çözümler önererek sürdürülebilir projeler üretiyoruz. 2008 yılında uluslar arası boyutta gerçekleştirdiğimiz ve birçok ödüle layık görülen “Engelsiz Sanat” projesi ve ürettiğimiz diğer sosyal girişimler ile Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Öz görevimiz; değişime direnen değil, değişimin öncüleri olarak yeni sosyal girişimler ile toplumda sürdürülebilir sosyal etki yaratmaktır. “Yorgan Altında Kimse Kalmasın” kampanyası ile gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle tüm Türkiye halkını engellilik olgusuna yönelik doğru yönde bilinçlenmeye ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.



NOT: Yukarıdaki yazı, Engelsiz Sanat Derneği'nin duyurusudur.


2 yorum:

  1. ilgi çekmez mi? çeker
    şimdi İstanbul'da olmak vardı durumlarından biri daha:(
    blogum da "muhabbet kralında sağır ve dilsizlerin dünyası ile eş'sizler ve es'sizlerin dünyası" yazımda buluşmuştuk

    YanıtlaSil
  2. Suyun Güncesi, keşke yazınızın linkini verseydiniz de okuyaydık:)

    YanıtlaSil