29 Temmuz 2012 Pazar

Şehrime Batman Geldi. Hazırlıklarımı Tamamlamak Üzereyim.

Tepedeki çimenlikte yalınayak dolaşarak
Yemyeşille masmavinin ortasında uzanarak
Hayaller kurarak
Rüzgara savurarak
Vazgeçmek birdenbire
    Herşeyden vazgeçmek...



Tepedeki çimenlikten seyreylemek şu alemi
Küçülmüş ufacık olmuş
insanların alemi
Bir buluta  tutunup
Bir kuşun kanadına takılmak
Vazgeçmek birdenbire
Herşeyden vazgeçmek



Sadece gökyüzü   Sadece sen ve ben
Sadece sevgi
  Hepsi bu
Sadece gökyüzü  Sadece sen ve ben
Sadece sevgi
Hepsi bu 


Batman Kara Şövalye Yükseliyor bu hafta şehrime geldi. Mevsim değişti, birdenbire sonbahar oluverdi sanki... Batman Başlıyor'u az önce tekrar seyrettim. Of, Şahaneydi!.. Sonra Batman Kara Şövalye'yi tekrar seyredeceğim. En favori Batman filmimdir. Gene bayıla bayıla seyredeceğime eminim. Nacizane buradan bu üçlünün ve diğer sevdiğim filmlerin yönetmeni Christopher Nolan'a mahsus selam ederim.
 
Film afişlerinin altındaki sözleri elbette ben yazmadım. Ah, keşke yazaydım:) Bulutsuzluk Özlemi'nin, Tepedeki Çimenlik adlı o dünyalar güzeli şarkısının  sözleri... Bu kez Batman afişleriyle, bu şarkı sözlerini eşleştirdim. 

Şehrime Batman geldi. Öyle hemen gidip seyretmek istemedim. İlk iki filmi tekrar seyrediyorum. Üzerine Batman Kara Şövalye Yükseliyor'u seyrederek cila çekeceğim. Bu üçlünün ardından, acaba hangi yönetmen bir daha Batman'i çekmeye cesaret edebilir? Ne zaman? Kimbilir? Bu zevki harcayamam... Tüm heyecanım ve tüm merakımla, hazırlıklarımı tamamlayıp, gidip seyredeceğim. Sonraa... Anlatacağım elbette. Diyeceğim ki...  Batman'ın son filmi... Böyleyken böyle:)


2 yorum:

  1. Çizgi roman'ından hiç haz etmezdim ama filmleri güzeldir.Nolan'ın etkisi yadsınamaz bunda. joker karakterleri hep en iyiler canlandırdı Batman'ın aksine.Jack Nicholson'a selam ediyorr.Heath Ledger'ı hasretle anıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Levent, bugün Nolan'ın 3. Batman'ine gitmiş bulunuyorum. Burdan tüm Batman filmleri emekçilerine selam ediyorum:)

    YanıtlaSil