3 Şubat 2017 Cuma

AŞK - Saksı Olmanın Faydaları


Sınava  girip Yabancılara Türkçe Öğretimi Programını tamamladım ya, dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Oh ya! Haftalardır ha babam de babam derslere gir, staj yap, ödev hazırla, materyal toparla... Üstüne sınav heyecanı... Bitmişim vallahi... Bazı günler sabah sekiz buçuktan akşam dokuzlara kadar okuldaydım desem inanır mısınız? Nasıl heves ama... Nasıl bir öğrenme iştahıdır bu abicim? Yoo... Ben de şaşıyorum. Nedir bu evladım, diyorum kendime… Vallahi diyorum. Lakin ertesi gün tıpış tıpış okula gidiyorum. Pes!

Zaten  Aralık ayı işimin en debdebeli ayıydı. 2017'ye hoop diye zıplamıştım.  Aralık'ı göremeden, Ocak ayı çekip  gitmiş. Bugün bir de ne göreyim? Şubat ayında değil miyim? 

Şubat... Hiiiç umursamadığım, hep afra tafra yaptığım, hatta aşağıladığım,  hatta kurum sattığım, dahası burunladığım, dışladığım, tiriviri yaptığım, dudak büküp geçtiğim, dahası feci küçümsediğim,  burun büktüğüm, kulak ardı ettiğim   sevgililer gününün olduğu ay değil mi?  Eveeeet! Allahım... Nefret ederim!... Şeyy... Yani  ederdim. Az önce... Bir an her yerde aşk, kalp ve kırmızıyı göreceğimi düşünmek hoşuma gitti. Keşke  memleketimin her yeri aşk ve kalple dolsa diye hayal ettim.

Sonra... Bir aşk filmi seyrederek, yeni dönemime başlamaya karar verdim. Sevgili gugıla en güzel aşk filmlerinin ne olduğunu sordum. Söylediği filmlerden sadece birini seyretmemişim. Saksı Olmanın Faydaları... Filmi buldum. Seyretmeye başladım.

7 yorum:

  1. mükemmel gençlik filmlerinden :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Bir aşk filmi için ne kadar da uygun bir isim! Belki de saksı ve aşk birbirleri için yaratılmıştır ama aklıma sadece Erol Büyükburç ve Doğuş geldiği için bu uyuşma bende tam olmuyordur. Eee, film nasıl? Öneriyor musunuz?

    Güzel günler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayıldım filme Engin:)

      Sil
    2. O zaman bu değerlendirmeyi aklımda tutacağım ve yakında seyredeceğim :)

      Sil
  3. Şubat ayını ben de sevmem. Martı da öyle. Direk nisana geçsek ya. Bu filmi izlememiştim çoğu aşk filmleri gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şubat ayını sevmez miyim? Kardeşimin doğduğu ay bi kere... balık burcu, romantik kardeşcim benim:) Seyret istersen filmi Naz. Müzikler, oyunculuk gayet güzeldi.

      Sil