24 Kasım 2022 Perşembe

Duyduk Duymayın Demeyin!

 

Şule Gürbüz'ün  Kıyamet Emeklisi adlı yeni romanının  ikinci cildini sonlandırmama ramak kaldı. Bitirmek istemiyorum. Hatta ikinci cilt biter bitmez tekrar ilk cilde dönmeye, en baştan okumaya  niyetleniyorum.  Çok sevdim. Bayıldım. Okudukça  dehşetli etkileniyorum.

Durdum bi. Öyyle durdum. Kitabı masanın üstüne koydum. Gözüm kitapta. Kulağım edebiyatçılarda. Çünkü iki cildi okuyan edebiyatçıların yorumlarını çok  ama çook merak ediyorum.  

Şimdiye kadar bir tane videoya denk geldim. Youtube'da Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi'nde  Fatih Altuğ ve Selen Erdoğa,  Şule Gürbüz ve Kıyamet Emeklisi'yle ilgili tatlı tatlı  muhabbet ediyorlar. Harika iş çıkarmışlar. Yetmez ki!  Dahasını merak ediyorum.

Duyduk duymadık demeyin. Doğru söyleyin. Nolur benden gizlemeyin. Bu iki kitap hakkında yapılmış en son eleştiri, beğeni, yorum kimin?😅


3 yorum:

  1. Fazlasıyla azmettirici bir yazı, Allah'tan kendisinin daha önce Zamanın Farkında adlı kitabını okumuşluğum ve bayılmışlığım var. Yoksa yazının gazıyla orta yerimden çatlayabilirdim. Elbette kitaplar alınacak, ayrıca bu bloglardan al haberi durumu için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz derler bizim köyde Buraneros:)

      Sil
  2. Ben kitabı okuma listesine ekleyenlerdenim :-)

    YanıtlaSil