30 Ekim 2021 Cumartesi

Seyrettim. Seyrediyorum. Seyredeceğim.

 
Senaryosunu Levent Cantek'in yazdığı, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Yeşilçam'ın 2. sezonunu sabırsızlıkla bekliyordum.  28 Ekim'de gösterime girdi.  Durur muyum? İlk 5 bölümünü bir oturuşta seyrettim. Aşk, heyecan, polisiye, eski zamanlar, unutulmayan şarkılar...  Nasıl denir?  Ayakları yerden kesen... 32 kısım tekmili birden:)  Devamının takibindeyim.


Hayret edilecek şey! Bu diziyi nasıl gözden kaçırmışım?  Mizacım gereği abartmayı severim. O nedenle  oldum bittim dizilere mesafeliyim.  Misal bu dizi 3 sezonmuş. Her sezonda 8 bölüm varmış.  Bilseydim başlar mıydım:)
Dün gece başladım seyretmeye. Ve durduramadım kendimi... Seyrettim. Bitti. Seyrettim... Bitti... Derken...  5. bölümde uyuyup kalmışım.  Çok sevdim. Az sonra başlarım seyretmeye... Birinci sezonu tamamlarım:)

2 yorum:

  1. Yeşilçam epeydir duyup merak ettiğim bir dizi. The Marvelous Mrs. Maisel ise Facebook'ta rastlayıp epeyce güldüğüm bir dizi. Dizinin genelini bilmiyorum ama kadının stand up gösterileri cidden marvelous :D Velhasıl kelam her iki dizi de listemde sıra bekliyor.

    YanıtlaSil