2 Haziran 2010 Çarşamba

En Güzel Kış, Kış Mevsiminde Mi Yaşanır Sence?

Düşünsene... En güzel kış, kış mevsiminde mi yaşanır sence? Yoo! En güzel kış, yaz mevsiminde kışı hayal etmekle yaşanır! En güzel kış, yaz mevsiminin bunaltan sıcağında, kışı hatırladığımız zamanlarda yaşanır. Ben, kışı soğuğu değil, cehennem misali yaz günlerinde; kışı, soğuğu, rüzgarı düşünmenin içimde uyandırdığı hisleri seviyorum.

3 yorum:

  1. İnsanoğlu işte... Kışın "yaz gelsin artık" diye bağırırken yazın da "ben kışı özledim" diye hüngür hüngür ağlıyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Yoo.. Ben her daim kışı ve sonbaharı severim.
    Kış ve sonbahar üzerine yazdığım methiyelerin haddi hesabı yoktur:) (Bknz..eski yazılarım:)
    Fakat yaz'a da kıyamam.. Yaz için de "kırılma bana ne olur!" yazılarım vardır:)) Arada eski yazılarımı alacağım öne.. Mesela bu yukardaki kış ve aşağıdaki sonbahar yazılarını geçen yaz yazmıştım:)) Ben sadık bir sonbahar ve kış taraftarıyım.. Yaa.. Böyleyeken böyle:))

    YanıtlaSil
  3. Bu çok platonik olmuş. Bu biraz "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" gibi :)
    Keşke söyle olabilse:
    Evde oturmuş sıcakta buram buram terlerken..düşünce gücüyle hücreleri kandırıp mesela poyraza karşı fazla durmuş da kendini üzerine hırka ararken bulsan.
    Ya da kaloriferlerin yanmadığı bir büroda ellerin soguktan kalem tutamaz hale geldiğinde düşünce gücünle kendi iç kaloriferlerini güldür güldür çalıştırabilsen.
    Menapozlu bayanlar yerli yersiz sıcaklayıp üşüyebiliyorlarsa bu onların sorunlarına da bir çözüm getirebilir yani.
    Çok mu uçtum sizce (hayırrr)

    YanıtlaSil