3 Ocak 2011 Pazartesi

Sevdiğim Film Müzikleri - Rocky


"Issız bir adaya düşsen yanında hangi film olsun isterdin?"diye sordu arkadaşım. Cevabımı hiç tereddütsüz ve anında verdim:"Rocky1" Neden mi? Üzgünüm ama cevabını şimdi veremeyeceğim. Çünkü az sonra evden çıkacağım. Kısmetse, dönüşte yazacağım. Eğer ruh halim uygunsa tabii!... Daha önce bu yazıyı bir kez daha yazmıştım. Gene evden çıkmaktaydım. Dönüşte canım istemedi cevabını yazmadım! Şimdi yazacak mıyım? Yazıp yazmayacağımı inan ki ben de tuhaf bir şekilde merak ediyorum. Unutma ama... Bazı insanlar merakına yenilir, bazıları ise merakını yener! Eğer yazmasam cevabımı sen merakına yenilme e mi? Merakını yen! Lütfen!


Tam evden çıkıyordum ki aklıma bir şey geldi. İnan ki sırf bunun için kapıdan geri döndüm. Şeyy.. Düşündüm de... Madem ıssız bir adada tek başıma Rocky1 filmiyle kalacağım. Bari bir iyilik yapın da, Rocky2 ve Rocky3 ü de verin yanıma... Sadece Rocky1 yetmez ki bana. Bana "Issız adada hem sabrını, hem merakını törpülersin nasılsa!" mı diyorsun? Hoppala! Ben Rocky4 ve Rocky5 i istemiyorum ki ama... Sadece ilk üçünü... O kadar.. Yeminle.. Neden Rocky'nin ilk üç filmi mi? Dönüşte anlatacağım. Kısmetse... Gene anlatmazsam mı? Söz! Anlatacağım bir ara! Sen beklerken beni, hem müziği dinlesen hem fotoğraflara baksan keşke!



3 yorum:

  1. Veee... İşte karşınızda... Rocky Balboa! İtalyan Aygırı!

    Nasıl da coşardım bu takdimle. Görende ringe ben çıkıyorum falan sanır. Ama ne yapayım? Rock çok sevdiğim bir karakterdir benim. Özellikle ilk filmine bayılırım bende. İki ve üç de güzeldi. Dört pek ilgimi çekmedi, beş ise her şeye rağmen (özellikle son sahnesi) güzel bir filmdi.

    Peki neden Rocky? Geçen yazınızda da vermemiştiniz bu sorunun cevabını. Onca yazı geldi geçti biz hala bekliyoruz :) Sağ gösterip sol vurmayın Vildan Hanım :)

    YanıtlaSil
  2. Hey Mit özlettiniz gene kendinizi:) Of valla Mit çok seviyorum hem bu filmi hem de bu filmin müziğini.. Peki neden Rocky mi? Mit bu soruyu çok yanlış zamanda soruyorsunuz bana.. Üzgünüm ama az sonra evden çıkacağım... Döndüğümde yazarım inşallah:))

    YanıtlaSil
  3. Şimdi hemen dinleyeceğim Rüzgar. Sağolun..

    YanıtlaSil