24 Temmuz 2011 Pazar

"Biliyorsun İyi Değilim" Diyen Şarkıcı Yok Artık...


Geçtiğimiz haftalardaydı hiç unutmam İstanbul'daydım. Benim için mühim bir toplantıya katılmıştım... Okadar berbat geçmişti ki toplantım, görüşmeden çıktığımda resmen karman çormandım. Bir hışımla binmiştim arabama. Sanki öfkeyle aracın kapısını çarpmazsam kendime gelemeyecektim. Çarpmıştım... "Müzik!" demiştim "Müzik! Hemen bana bir müzik gerek! İmdadıma hangi müzik yetişecek?" Bakmıştım arabamın müzik çalarında Julio İglesias'ın cd'si takılı... Tabii ya, İstanbul'a gelirken farklı bir ruh ritmindeydim! Şimdi... O halimle... "Kadife sesli bir erkekten şarkı dinlemek, öyle mi? Mümkün değil, aslaa olmaaz!" demiştim. Julio'nun cd'sini çıkardığım gibi, arabanın arka koltuğuna fırlattıp atmıştım... Torpido gözünü açmıştım... "Bana farklı bir ses gerek..." demiştim. "Bir kadın...  Ancak etkili bir kadın sesi beni kendime getirebilecek."  Hızla bakmıştım cd'lerime... Tamam !"demiştim. "İşte!" Amy Winehouse ve Back to Black... Hem de direk "Back to Black" şarkısından girmek gerek. Kaç numaraydı? Beş... Tamam... Sesi iyice aç! Bir daha "Back to Black"...


Sonra bir numara... "Rehap"... Rehabilitasyon yerine geçecek... Ardından yedi numaraya geç! "You Know I'm No Good"... Sesi sonuna kadar aç!!! Tamam... Amy Winehouse'nin tüm şarkılarına biteviye devam! Devam!... Sanki ruhum bu müziklere açtı... "Müzik ruhun gıdası" derler ya... Kim dediyse çok haklı!!!

  


Bu güzel şarkıların sahibi Amy Winehouse ne yazık ki  içki ve uyuşturucunun kurbanı oldu. Çok genç yaşta.. 27 yaşında dün  odasında ölü bulundu.Ne fena!

4 yorum:

  1. Muhteşem bir sesi vardı. Kötü bir son.((

    YanıtlaSil
  2. Selam Begonvilli Ev, maalesef:(

    YanıtlaSil
  3. Selam Nihan... Çok yazık gerçekten. Çok genç ve ne çok söyleyecek şarkıları vardı... Popüler dünya bir genci daha yuttu. Çok yazık.

    YanıtlaSil