8 Ağustos 2012 Çarşamba

Süper Çıtır İtalyan Pizzaya Dayanamam!



The Kitchen Crashers, başından beri takip ettiğim bir blog. Belki benzerleri vardır. Ben hiç denk gelmedim. Bu blok,  genç, evli bir çifte ait.  Bence bu bloğu memleketimizin tüm genç insanları takip etmeliler. Nasıl tatlılar anlatamam. Her ikisi de çalışan insanlar.  Arta kalan zamanlarında bloglarına yemek, fotoğraf, gezi konularında yazılar yazıp, paylaşıyorlar. Genç adam evin deneysel amatör aşçısı, genç kadın ise çılgın fotoğrafçısı... Valla ne yalan söyleyeyim, bu bloğun hastasıyım. Ne yazık ki çok sık yazmıyorlar. Acaba ne yazacaklar diye sürekli merak içerisindeyim. Bir yemekler yapıyorlar! Oy oy oy!.. Anlatamam... Şimdiye kadar denedikleri  yemekleri sadece tarif edip fotoğraflıyorlardı.  Bu kez bir pizza yapmışlar... Üfff! Bu akşam mutlaka deneyeceğim. Nanananoommm!.. Duyduk duymadık demeyin... Bu akşam iftar sofrasında süper çıtır İtalyan pizza var!.. Bu kez pizzayı hazırlarken ne yapmışlar biliyor musun? Videoya çekmişler. Evin genç adamı pizzayı yapmış. Genç kadın da video çekimini tamamlamış. Şahane müzik eklemişler. Çok hoş!.. Videoyu seyredince anlamak o kadar kolay oldu ki. Bi de, genç adam, hünerli elleriyle,  nasıl beceriyle yapıyor her şeyi  anlatamam. "Hey! Deden mi fırıncıydı yoksa?" diyesim geldi. Bayıldım...  Müthişler!  Hım.. Acaba ben nasıl yapacağım? Du bakalım...  Elbet anlatacağım:))

8 yorum:

  1. kayıt başlığına aynen katılıyorum..

    YanıtlaSil
  2. ben takip ediyorum ki zateeen ;)

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım bayıldım..
    Nasıl da sakin sakin yaptı hamurları.
    Hiç beceremem mayalandırmayı.
    Galiba bekar. Parmağında yüzük yoktu.
    Hemen üye olacağım bloguna.
    Pek bir beğendim :))

    YanıtlaSil
  4. Ah Mehtap, şimdi oruçluyum tabii. Hiç dayanamam ben de.. Hiiiç:) Hele böylesine:))

    YanıtlaSil
  5. Sahi mi Ceren? Hıımm.. Bu bloğu sadece ben biliyorum zannediyordum. Çok meşhurlar demek ki! Ne güzel:)
    Sevindim.

    YanıtlaSil
  6. Çıtırık, valla ben hem parmağında yüzük gördüm, hem de bloglarında yazmışlar, evli olduklarını biliyorum. Ne diyeyim? Böyle güzel yemek yapan bu genç adamı, Allah güzel eşine bağışlasın demeliyim:)

    YanıtlaSil
  7. Cok incesiniz blogumuzu paylastiginiz icin tesekkur ederiz Hayal Kahvem! Umarim pizza'niz cok guzel olur, afiyetle yersiniz iftarda... Hamur yogurmak zor is, aralara kaciyor diye yuzugu kisa sure icin cikarmis bulunduk, yoksa hep parmagimizda;) Sevgiler, afiyetler…

    YanıtlaSil
  8. Vay canına sayın seyirciler! Thekitchencrashers'in hamarat aşçısı
    yorum yazmış öyle mi:)

    Hey! Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil