14 Temmuz 2009 Salı

Sen Hiç Bebek Karpuz Gördün mü?


Bak! Lütfen bakar mısın bu fotoğrafa? Sen hiç bebek karpuz gördün mü? İşte, bebek karpuz bu! Ne sevimli, ne şeker bir şey değil mi? Mini mini... Üstelik bakar mısın burnunda çiçeği!

Bu çiçeği burnunda karpuz bir haftada ne oldu peki? İşte fotoğrafı! Büyüyor, gün be gün! Sanki canlı gibi... Canlı tabi, canlı! Ah,bilsen bebek karpuz büyütmek ne heyecanlı! Ellerimle büyüttüğüm karpuzu, koparıp yemek kolay mı? Yooo... Yiyemeyeceğim ben onu... Ne yapsam? Sana göndereyim mi?

4 yorum:

  1. gönder gönder...önce ben istedim,ona göre..

    YanıtlaSil
  2. Sen iste yeter ki... Bahçe senin! Hep ben mi reçellerini yiyeceğim? Buyur, elimle büyüttüğüm bebek senin!

    YanıtlaSil
  3. Vildan aklıma ne geldi biliyormusun..
    babam her yaz verandanın altına karpuz eker..daha doğrusu karpuz bitkisi kendiliğinden çıkar yayılır ama karpuz vermez nedense babam da pazardan aldığı karpuzları bitkinin aralarına terleştirir.. misafirler gelince sanki oradan koparıyormuş gibi yapar göstere göstere.. misafirler çığlık çığlığa
    - Ayy.. koparma yazıkk.. büyüsün .. nidaları ile. :) bu hep böyle yıllarca tekrarlandı .. yakın zamanda ise hepsi öğrendi artık :)))
    Sevgiler bizim yazlık iskeleden..Öpüldünüzz..

    YanıtlaSil
  4. Vallahi tam Celal Amcalık bir hikaye bu! Yapar mı yapar? Ben seni her evden kaçırdığımda, hele bu yaşımızda, hala... Demiyor mu ki bize "sağa sola bakmayın! hava karamadan eve gelin!" Diyor.
    Ben de her seferinde inanıyorum ve sana bakıyorum şaşkın gözlerle... Dilek "gerçek mi söylüyor?" Celal Amca diye:))

    YanıtlaSil