19 Mayıs 2010 Çarşamba

Bazı Filmleri Kimseyle Seyredemem!..

Her film herkesle seyredilir mi? Yoo! Seyredilmez! Bazı filmleri tadını çıkara çıkara, lezzetine vara vara tek başıma seyretmem gerekir. Misal, Juliette Binoche'un oynadığı Çikolata adlı film bunlardan biridir. Filmin adında çikolata varsa, seyrederken çikolata yemeden durabilir miyim? Yoo.. Duramam... Mümkün değil. Hatta birden çok çikolata yerim. Çok iyi biliyorum. Kaç kere denedim. Ben bu filmi kimseyle seyredemem. Yoo... Seyredemem. Gerçekten. Bilirim kendimi. Israr etmeyin lütfen! Bakın... Çikolatayı çok severim. Ayrıca ben bir çikolata cimrisiyim.Yanımda arkadaşım olursa, elimdeki çikolatayı onunla paylaşmam gerekir. Yapamam!.. "Bu yaşta da yapılır mı böyle şeyler?" demeyin! Ne var?

Sinemaya neden gidilir? Büyülenmek için... Hayran olmak için... Çocuk olmak için... Bu filmi kimseyle seyredemem! Çikolatamı da kimseye vermem! Bana ne! Vermem işte! Vermem!

3 yorum:

  1. Misiz Vildan Abla, sana kanımın kaynama sebebi çikolata mevzusuymuş demek ki! Ben de hiç hoşlanmam çikolatamı paylaşmaktan valla. Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. :-p

    YanıtlaSil
  2. çikolata paylaşımı konusunda cömert olduğumu düşünerek keşke yanınızsa olsam da çikolatalarımı sizinle paylaşsam vildan teyzecim diyorum:)

    YanıtlaSil