11 Temmuz 2012 Çarşamba

Sinema Hayatı Yaz Mevsiminde Daha Eşsiz Kılar:)


Dün kabus gibi bir gündü... Bazan bütün çapariz işler bir araya gelir mi? İnanki geldi... Hava öyle sıcak, öyle bunaltıcıydı ki... Üzerine tüm gün yaşadığım olumsuzlukları ekledim mi... Öyle böyle değil... Bütün gün kaşlarımı çatıp oturdum. Feciydim, feci... Bir ara beynimin resmen fokurdadığını hissettim. İyi amaa... Hiiç kızacak,  köpürüp öfkelenecek, mücadele edecek halim yoktu ki... Hiiiç!.. Nerdeee?  Bilakis, ikindiden sonra "Pes!.. Bugün zalimlerle, haydutlarla, üçkağıtçılarla ve bilumum kötülerle daha fazla mücadele edemeyeceğim." dedim. Hayata silahımla rozetimi çıkarıp kendi ellerimle teslim ettim.  Akabinde istikâmetimi seçtim...  Marş marş sinemayaaa... Oh yaa!  Meğer ben yaz başından beri sinemaya gitmemiştim.  Meğer ben... Sinemaya  yaz mevsiminde gitmenin şifa veren etkisini aklımdan silmişim. Sana bir şey söyleyeyim mi? Sinema salonunun kapısından içeriye girdiğim gibi... Allahım, mevsim değişti sonbahar oldu sanki... Salon klimaların etkisiyle buz gibiydi buz!.. Nasıl hoşuma gitti anlatamam. Gülümsedim. Zaten oldum bittim soğuk havayı, rüzgârı, sıcağa tercih eden bir bünyeye sahibim. Sinemada sonsuza kadar öyylecenee donup kalaydım razıydım. Bir de beyaz perdede Spider Man'ın son filmi oynuyordu ya... Bayıldım!.. "Hop dedik Peter Parker, uzatmalı kızıl saçlı sevgilin Mary Jane'i ne yaptın?" bile demedim. Çünkü laf aramızda Mary Jane'li Spider Man filmlerini de çizgi romanlarını da sahiden severim. Hey!..  Ben var ya, hem yeni Spider Man'i, hem de sarışın ve akıllı  sevgilisi Gwen Stack ile aşkını şıp diye benimsedim. Serin sinema salonu ve çizgi romandan sinemaya uyarlanmış şahane Spider Man filmiyle kendime geldim. Veee... Ne diyebilirim? Oh!.. Bu sıcak, bunaltıcı yaz mevsiminde... Sinemanın hayatımı eşsiz kıldığını gene hissettim:)

 


14 yorum:

  1. fragmanı benim de ilgimi çekti izlenmeli:)

    YanıtlaSil
  2. Selam Gülümse, gidin izleyin bence:)
    Serin bir mekanda hayali bir kahramanı seyretmek şahane oluyor...

    YanıtlaSil
  3. bu farklı bir spider man yorumuşmuş galiba.mary jane de kevin parker'da mahçup karekterlerinden sıyrılmış, daha tutkulu bir karaktermiş bu filmde.bazı sinema yorumcuları bu durumu yadırgamışlar. sen ne hissettin hayal kahvem.

    YanıtlaSil
  4. OHHH!!!NE GÜZELMİŞ YA...
    EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN, BEN DE AYNEN SENİN GİBİ KIŞ MERAKLISI OLDUĞUMDAN BENİ BUHARAŞTIRIYOR BU HAVALAR, MOTİVASYON SIFIR, HAREKET ETMEK İSTEMİYORUM NERDEYSE, YARATICILIĞIM SÖNDÜ:((
    TEK YAPTIĞIM ETKİNLİK SERİN BİR YER BULMAYA ÇALIŞIP, ORAYA YERLEŞİP, KİTAP OKUMAK...
    SERİN KALMAK DİLEĞİMLE...

    YanıtlaSil
  5. Valla Kara Kitap ben bu filmi sevdim:)İlk fırsat bulduğunda, oğulcuğu tak koluna, marş marş sinemaya:))

    YanıtlaSil
  6. Natalie, sanıyorum biz yaz uykusuna yatmak isteyen bünyeye sahibiz:) Yapamıyorsak eğer, arada sinemada soğuğu hissetmeye ne dersiniz:))

    YanıtlaSil
  7. ben de pek bi sevdim:) ve ayrıca kesinlikle çok haklısın yaz günlerinde gidilecek en kutsal yer sinema salonlarıdır^^

    YanıtlaSil
  8. yerine getiremeyeceğin sözler verme! ama en tatlısı da o sözler; hele sonunda mutlu etmek ve mutlu olmak varsa."Kalpten kalbe bir yol vardır görünmez. Gönülden gönüle yol gizli gizli."

    YanıtlaSil
  9. Evet Elif, ne hoş bi şeymiş yaz mevsiminde sinemaya gitmek:)

    YanıtlaSil
  10. Selam Jetlagis, yoo yerine getiremeyeceğim sözler vermem merak etmeyin. O yazdığınız türküyü de pek bi severim:)

    YanıtlaSil
  11. güzel o zaman yarın ilk işim sinema yapmak olacak.

    YanıtlaSil
  12. Umarım sinemaya gitmişsinizdir Serkan:)

    YanıtlaSil
  13. Bugün tüm gün sinemaya gitsem mi deyip durdum. Fakat dışarıdaki feci sıcaklar yüzünden bir türlü cesaret edemedim :) Ama spider man gitmek istedigim filmler arasında :))

    YanıtlaSil
  14. Timeout, hemen gitmelisiniz sinemaya.
    Tam havası:))

    YanıtlaSil