18 Şubat 2010 Perşembe

Bazı Filmleri Kimseyle Seyredemem!..

Her film herkesle seyredilir mi? Yoo! Seyredilmez! Bazı filmleri tadını çıkara çıkara, lezzetine vara vara tek başıma seyretmem gerekir. Misal, Juliette Binoche'un oynadığı Çikolata adlı film bunlardan biridir. Filmin adında çikolata varsa, seyrederken çikolata yemeden durabilir miyim? Yoo.. Duramam... Mümkün değil. Hatta birden çok çikolata yerim. Çok iyi biliyorum. Kaç kere denedim. Ben bu filmi kimseyle seyredemem. Yoo... Seyredemem. Gerçekten. Bilirim kendimi. Israr etmeyin lütfen! Bakın... Çikolatayı çok severim. Ayrıca ben bir çikolata cimrisiyim.Yanımda arkadaşım olursa, elimdeki çikolatayı onunla paylaşmam gerekir. Yapamam!.. "Bu yaşta da yapılır mı böyle şeyler?" demeyin! Ne var?

Sinemaya neden gidilir? Büyülenmek için... Hayran olmak için... Çocuk olmak için... Bu filmi kimseyle seyredemem! Çikolatamı da kimseye vermem! Bana ne! Vermem işte! Vermem!

2 yorum:

  1. Sana hak vermemek mümkün değil Vildan teyzem;
    Bende bu filmi ilk Harp Okulu'ndayken izlemiştim, sinemada. Ve bana filme girmeden mutlaka 2-3 paket çikolata al demişlerdi ama ben pek umursamamıştım. Gel gör ki filmin ortalarına gelmeden yanımdaki arkadaşların çikolatalarını tırtıklamaya başladım. Bir insanın canı bu kadar çikolata çeker mi?
    Hemde bu insan çikolata hastası ve cimrisiyse...
    Ewet ewet bu filmi ben sana bırakıyorum, sana özel sadece sen we çikolatan...
    Biz senle zirweden geyikalana diye bi film war ona gideriz aman kimseler duymasın :)))
    Çok öpüyoruz sizleri; junior METIN family

    YanıtlaSil
  2. Seni Tolga seni:) Demek zirweden geyikalana diye bir filme gideceğiz öyle mi? Tamam! Bu sefer kaçacağım evden... Gizli olmalı.. Çok gizli... Sadece aramızda kalmalı. Sakın unutma:)İlla ilan etme ortalığa:))

    YanıtlaSil