10 Kasım 2009 Salı

Issız Ada ve Rocky 1

"Issız bir adaya düşsen yanında hangi film olsun isterdin?"diye sordu arkadaşım. Cevabımı hiç tereddütsüz ve anında verdim:"Rocky1"

Neden mi? Üzgünüm ama cevabını vermeye şimdi hiç mi hiç vaktim yok. Az sonra evden çıkacağım. Kısmetse,dönüşte yazacağım. Eğer ruh halim uygunsa tabii!... Daha önce bu yazıyı bir kez daha yazmıştım. Gene evden çıkmaktaydım. Dönüşte canım istemedi cevabını yazmadım!
Şimdi yazacak mıyım? Yazıp yazmayacağımı inan ki ben de tuhaf bir şekilde merak ediyorum. Unutma ama... Bazı insanlar merakına yenilir, bazıları ise merakını yener! Bazıları da merak ettirir ya da merakını kışkırtır! Eğer yazmasam cevabımı sen merakına yenilme e mi?
Merakını yen! Lütfen!

3 yorum:

  1. ROCKY 1...Ben hayatımda kanlı manlı bir filme dayanamam. Bilemiyorum ama beni kan tutuyor. Sanırım böyle bir hastalık var. Ama ROCKY 'i gümbür gümbür büyük heyecanla izledim. Çok sevdim. Çok özel bir yer edindi. Sonra Milyonluk Bebek'i izledim. Gerçi onu da izlemişsindir ama izlemediysen muhakkak izle derim:) Issız bir adaya düşsem ROCK1 i yanıma almam. Yanıma alacağım tek şey hayallerim olur:)

    YanıtlaSil
  2. Hayaleriniz yanınızda zaten her zaman Noksan...
    Somut bir şey söyleyin.. Hayaller tamam.. Bir şans daha veriliyor.. Bir şey daha alabilirsin deniyor.. İstemem hayallerim yeter bana mı diyeceksiniz yani... Yapmayın:) Madem bir şey veriyorlar çekinmeden isteyin:)) Hatta benim gibi varsa devamını da isteyin:))

    YanıtlaSil
  3. Tamam o zaman ben de Şeker PORTAKALI nı alayım. Yanına da elmalı kurabiye:)

    YanıtlaSil