11 Eylül 2010 Cumartesi

Bu Gece Maçlar Bizim Evde..

Şimdi bu gece kadayıf üzerine kaymak ve yanına dondurma misali; Fenerbahçe Kayserispor futbol maçı üzerine, Türkiye Sırbistan basket maçı yanına Beşiktaş Ankaragücü futbol maçı var ya.. Sanki bütün bu maçlar oralarda değil de bizim evde yapılıyor, iyi mi? Şimdi ben bu yazıyı yazarken iki kişi koltuk üzerinde ayağa kalkmış vaziyette.. Üç kişi yerde ayakta duruyo.. Üç kişi yerde oturuyor.. Deli gibi maç seyrediyorlar.. Çılgınca.. Çığlık çığlığa vallahi.. Anlayacağın bizim ev bu gece tribün gene.. Tezgahta ise baklava.. Yok ben açmadım valla.. Ben çikolatalı bir kek yaptım elbette.. Enerji versin diye seyircilere.. Zil çalıyor bir dakika..... Aaa! Dilek gelmiş.. Çok mu gürültü yaptık ne? Ben.. Ben ne yapıyorum burada peki? Burası twitter mi? Ben yazı işini iyice abarttım, naklen yayına başladım Hayal Kahvem'de.. "Heyy! Hoşgeldin Dilek.." Tamam.. Evden naklen yayını burada kesiyorum.. Son olarak evdeki seyircilerin tezarühatlarını yayınlıyorum.. "aferin ez ez! yapma beeee! bu kim yaaa! hoppaaa! yapmayııınn yaaaa! bir sayı bir sayı kaç sayı kaybettik bee!.. ıslıkkklarr.. amannn bee! haydi oğlumm haydiii! ohhhbeeeee! yemeeeeeeeeee! vay anasını sayın seyirciler! heyyy! aslanım yaaa! haydi hep beraber Meksika dalgasıııı..."
Hey! Bir dakika bu dalga benden başlıyor... Gitmeliyim... Yakında tekrar görüşmek üzereee:)

3 yorum:

  1. Bilgisayarım yeni düzeldi. Neler yazılmış neler ben yokken. tesadüf bu ya vildanın kapısından içerİ adımımı attıyordum..atamadım geri sıçradım. Çünkü o anda büyük bir gürültü oldu evin içinde. Efendim bizim takım basket atmış. Yüreğime iniyordu vallahi yalansam söyle Vildan. Tam bir stat havasında tezahüratlar eller havada zıplamalar hatta yerde yuvarlanmalar nerdeyse sehpanın üzerinde takla atma çabaları bile vardı. Maçsevmez biri olarak bendeniz ortama uymaya başlamışkene son tezahüretta korkudan kendimi camdan atıp canımı kurtarma çabalarımı Vildan önledi. Meğer maç bitmiş biz kazanmışız. Camdan atlama girişimim engellenince sokak kapısına meyledip evden zor kaçtım. Bir daha mııı...aman aman.
    Bana daha ılımlı misafirlikler gerek vildancığım. Mesela düğün sünnet mevlütleri gibi olabilir..ruhumun huzur bulacağı.
    Ama..bak.. var ya.. mutlak huzur istemem ha.:))
    Sevgilerr

    YanıtlaSil
  2. Dilek o geceki halin gözümün önünde:) Bizde maç geceleri haller böyle.. Hele Galatasaraylı gecelere hiç denk gelme:) Fanatik Galatasaraylı bizim evdekiler deee.... Sevgiler.

    NOT: Bak bugün beni aramadan benim köftecimi gitmişsin başına neler geldi unutma:)) Böyleyken böyle.

    YanıtlaSil
  3. Sus..sus. Aman kimseye söyleme. Karizmam yerlere fena halde. Söz bir daha nereye gitsem seni çağıracağim. Yeterki kimse duymasın bu sakarlığımı. Onun yerine eski sakarlıklarımdan bir demet olan eski bir yazımı bloguma koyuyorum. Antant kaldık diymi.
    Söylemeeeee....eee...eee!!!!!!!.. :(

    YanıtlaSil