6 Nisan 2009 Pazartesi

Film Festivali Bana Armağan!

Bugün benim doğum günüm! İstanbul Film Festivalinin benim doğduğum hafta başlamasının bir tesadüf olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yanılıyorsunuz! İstanbul Film Festival'i bana bir armağan! Öyle düşündüm! Öyle düşünmek istedim! Bugün evin kapısını kilitler gibi, kilitledim kendimi kendime. Telefonlara cevap vermedim. Dedim ki içimden "Ben bugünlüğüne ben değilim. Kendimde tatildeyim!" Sabah erkenden Beyoğlu'na gittim. Benim için düzenlenen Film Şöleni'nde, iki filmi ardı ardına seyrettim. Sonra kendimi ağırladım. Şahane bir yemek ısmarladım. Hele sinemadan çıktığımda yağmur yağıyordu ya! "Yok artık!" dedim. Bayılırım yağmura. Hele bir de yağmurda yürüyebiliyorum ya, Allahım çok teşekkür ederim!!!

9 yorum:

  1. O zaman doğum gününüz kutlu olsun diyelim :) Evet kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  2. Biliyordum.. biliyordum..:)
    Kutlamak için aradım seni cevap yok ..geri dönüş yok..benim tanıdıgım Vildan dedim..daha önce anlattığın gibi biletlerini almışsa.. doğum gününde kendisini ödüllendirecektir..sanırım iki filme birden girdi cıktı şimdi istanbulda..bir de kitapcıya girdi..kitap havasını teneffüs ediyor..seviniyor..içtiği bir yudum sudan .. içine çektiği bir nefes havadan .. esen yelden .. yağan yağmurdan..mutlu oluyor.. ve hatta ucuyor sevgilisi istanbul ile birlikte dedim.
    Tam vildanca bir kutlama yapmışsın gerçekten de..
    Sevdiklerinle nice sağlıklı, varlıklı, mutlu, onurlu, şanslı, bereketli, faydalı, saygı, sevgi içinde, güzel haberlerle dolu, sevinçli yıllar dilerim arkadaşım.
    Öpüldünüz :)

    YanıtlaSil
  3. Dilekcim bu hafta her gün kutlama yapsam. Hafta sonu Hakan geldi ya yaptık bir kutlama ailece!
    Pazartesi kendi kendime...Salı İstanbul'daki arkadaşlarımla buluşacağım! Çarşamba söz sen ve Degirmendere li arkadaşlarımla!Her zaman sağlık, iyilik , güzellik olsa keşke! Ama bilirsin hayatın med cezirlerini çok yaşadık, hayat herzaman olmaz böyle pespembe!!Biliriz iyi günün ne kıymetli bir hazine olduğunu öyle değil mi? Hakkını vermeliyiz öyleyse!!

    YanıtlaSil
  4. Vildan Hanımmmm mutlu senelerrrr.. Bakın ne diyeceğim uygun olursanız İzmit'te de ben varım. Ya hem tanışırız hem öğlen arasında buluşabiliriz. Size uygun bir aralığa beni de sıkıştırır mısınız? Sevgiler ve nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol filmli, bol kitaplı seneler size sevdiklerinizle...

    YanıtlaSil
  5. Vildan Hanımcığım ama ben bir yorum yapmıştım. Saatler öncesinde hem de...Sanırım dairede bir bağlantı kesilmesine kurban gitti. Şimdi kontrol edeyim dedim de bakın yok işte. Ben de doğum gününüzü kutluyorum, nice senelerer sevdiklerinzle...Bu arada diyorum ki bir öğle yemeğinde İzmit!te buluşabiliriz. Ben çok sevinirim. Acele cevap:))Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. can arkadaşım iyiki varsın,her daim sağlıkla,sevgiyle kal canım ......

    YanıtlaSil
  7. Neslin selam. Kusura bakmayın yazamadım size. Tabiki ben de görüşmek isterim sizinle. Birgün İzmit te öğlen saati olduğumda ararim sizi.
    ceyhanvildan@yahoo.com adresime mail atip cep telefonunuzu verirseniz sevinirim. Benden de size sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. Bütün güzellikler seninle olsun!

    YanıtlaSil
  9. Tüm dostlara çok teşekkürler! hayat sizlerle güzel!

    YanıtlaSil