1 Eylül 2010 Çarşamba

Kitap Kapaklarını Seyretmeyi Severim..



Kitapları tabii ki kapakları için almam!.. Ama güzel kapaklı kitaplara ayrı bir ilgi duyduğumu itiraf etmeliyim. Çünkü kitap kapaklarını seyretmeyi severim. Eğer günün birinde elindeki kitabın sayfalarını karıştırıp okuyacağına, kapağına uzun uzun bakan birini görürsen, anla ki işte o benim!.. Bana göre, Aşkın Güngör öncelikle genç yaşına rağmen çok sayıda kitap yazmış memleketimin iyi yazarlarından biridir. Sonra Türkçeyi etkili kullanan bir şairdir. Ayrıca Aşkın Güngör'ün kitaplarının kapaklarına da bayılırım. Şimdi Hayal Kahvem'i Aşkın Güngör'ün sevdiğim bazı kitaplarının kapakları ile süsleyeceğim...


6 yorum:

  1. Sevgili Vildan, onur verdin, mutlu ettin, sevindirdin... Daha ne diyeyim? Tanrı da seni sevindirsin, mutlu etsin, onurlandırsın :))

    YanıtlaSil
  2. Ne demek Aşkın.. Ben onur duyuyorum Aşkın Güngör arkadaşım diye.. Of! Ne güzel dualar onlar öyle.. Amin diyeyim bari:) Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Aşkın bey,okurlarınız bol ola,bereketini görün.vildancım darısı başına.:=)...

    YanıtlaSil
  4. Oyacım.. Aşkın için ettiğin dualara Amin diyeyim..
    Darısı başına mı? Aman efendim.. Bir bilsen daha kaç fırın ekmek yemeliyim:))Mümkün değil.

    YanıtlaSil
  5. Aşkın Güngörü Vildan sayesinde tanıdım. Okuduğum ilk kitabı ''geceyle gelen'' oldu.
    Daha ilk sayfasında beni bağladı.
    Cümlelere vuruldum. Ne kadar kapsamlı yaşayan ve yaşanmış cümlelerdi. Her biri ufkumda onlarca yeni çağrışım yarattı. Bir aynanın içinden yansıyan kristal yansımalar gibi ışıklar saçıyordu anlatımı. Hayran kaldım ve hayret ettim bu genç yazara.
    Vildan bu yazıda fotografını koymuş aşkının.
    İlk defa görüyorum.
    Baktım baktım baktım.. Okadar merak ettim ki..sanki biraz daha baksam bu kıymetli insanın beynine girip neler döndüğünü nasıl döndüğünü birikimlerini hayallerini görürmüşüm gibi geldi.
    Şİmdilik göremedim tabi ama sevgili salaktan sonraki kitaplarını okuyunca görecekmişim gibi geliyor.
    İyiki varsın Aşkın Güngör.
    En derin saygılarımla.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Dilek, ben de bu takdir cümlelerini okuyunca tanımsız bir haz duydum, çok teşekkür ederim.

    Sevgili Oya, iyi dileklerin çok ama çok teşekkür ederim.

    Vildan'a yazmıştım yukarıda, aynı sözleri size da yinelemek istiyorum: Onur verdiniz, mutlu ettiniz, sevindirdiniz... Tanrı da sizi sevindirsin, mutlu etsin, onurlandırsın...

    YanıtlaSil